Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

FIFA: Η τελική τριάδα για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή!

ΦΩΤΟ twitter.com/FIFAcom
ΦΩΤΟ twitter.com/FIFAcom

Η παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τα ονόματα των τριών υποψηφίων, από τους οποίους θα προκύψει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς.

Οι Αντουάν Γκριεζμάν, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζουν στην κούρσα της διεκδίκησης για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς που θα αναδείξει η FIFA.

Από τους προπονητές τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι Κλαούντιο Ρανιέρι, Φερνάντο Σάντος και Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ από το χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου υποψήφιες είναι οι Μέλανι Μπεχρίνγκερ (Γερμανία), Κάρλι Λόιντ (ΗΠΑ) και η Μάρτα (Βραζιλία), που έχει αναδειχθεί ήδη πέντε φορές κορυφαία στον κόσμο.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε και τα τρία γκολ που θα διεκδικήσουν το βραβείο “FIFA Puskás Award”. Η λίστα, λοιπόν, περιλαμβάνει το “ακροβατικό” του Μαρλόνε, την εκπληκτική ατομική ενέργεια της 17χρονης Ντανιούσκα Ροντρίγκες από τη Βενεζουέλα και την απίστευτη εκτέλεση φάουλ του Μοχντ Φαΐζ Σούμπρι από τη Μαλαισία.

Η ανάδειξη των κορυφαίων θα γίνει σε ειδική εκδήλωση της FIFA στη Ζυρίχη στις 9 Ιανουαρίου. Από το 2010 μέχρι πέρυσι την εκδήλωση και την όλη διαδικασία διοργάνωναν από κοινού η FIFA με το γαλλικό περιοδικό «France Football», αλλά διαφώνησαν και από φέτος το ανέλαβε μόνη της η διεθνής ομοσπονδία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε