Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Φαν Ντερ… Καπ

Φαν Ντερ… Καπ
Οι εντυπωσιακές επεμβάσεις του Ολλανδού γκολκίπερ και τα τέρματα των Φάμπιο και Ρούνει έδωσαν στην Μάντσεστερ Γ. τη νίκη με 2-0 επί της Άρσεναλ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Δείτε το βίντεο.

Ο Φάμπιο ντα Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 28′ με κοντινό πλασέ έπειτα από την απόκρουση του Αλμούνια σε κεφαλιά του Χαβιέρ Ερνάντες.
Το ημίχρονο έληξε με την Μάντσεστερ να προηγείται καθώς τόσο η κεφαλιά του Φαν Πέρσι στο 33′ όσο και το σουτ του Νασρί στο τέλος δεν βρήκαν στόχο.

Μέσα σε ένα λεπτό, το παιχνίδι έλαβε τέλος! Στο 48′ ο Φαν Ντερ Σαρ απέκρουσε το σουτ του Κονσιελνί σε μία σπουδαία φάση για την Άρσεναλ και στην εξέλιξη του αγώνα, η Γιουνάιτεντ έβγαλε αντεπίθεση κάνοντας το 2-0 με κεφαλιά του Ρούνεϊ! Η Άρσεναλ προσπάθησε στη συνέχεια να ξαναμπεί στο ματς, όμως πότε ο Φαν Ντερ Σαρ και πότε η αστοχία των επιθετικών δεν το επέτρεψαν.
 

Οι “κανονιέρηδες” έχασαν μέσα σε δέκα μέρες τον τελικό του Λιγκ Καπ, ενώ αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο και πλέον ο μόνος τους στόχος είναι το πρωτάθλημα όπου βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την Γιουνάιτεντ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε