Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Φανέλα με… τετράφυλλο τριφύλλι για τον ΠΑΟΚ

Ο “δικέφαλος του Βορρά” είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με εταιρία αθλητικής ένδυσης και ήδη έχουν γίνει γνωστές κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας φανέλας.

Αποφασισμένος ο Βρύζας – Συνεχίζει τις επαφές

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αλλάξει εταιρία ένδυσης. Μάλιστα, όπως γράφεται στην εφημερίδα “ΣΠΟΡ του Βορρά”, μαζί με τη συμφωνία θα παρουσιαστούν και τα πρώτα δείγματα από τις νέες φανέλες που θα έχουν έντονα ρετρό στοιχεία και θα παραπέμπουν στις εμφανίσεις της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του ’70, καθώς η βασική φανέλα θα είναι η ασπρόμαυρη ριγέ με λαιμόκοψη (όχι γιακά).

Η νέα φανέλα του ΠΑΟΚ θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα. Πρώτη θα είναι η ριγέ ασπρόμαυρη εμφάνιση (η οποία δεν θα έχει πίσω κενό για τα νούμερα). Επίσης θα υπάρχουν οι ολόμαυρες και οι ολόασπρες φανέλες, οι οποίες θα “σπάνε” με κάποιες λεπτομέρειες (γκρι οι μαύρες και μία αμυδρή μαύρη ρίγα η άσπρες).

Επειδή όμως πρέπει να έχει η ομάδα και 4η στολή, αυτή σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι μοβ χρώματος, θυμίζοντας τις φανέλες που είχε φορέσει ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Ουντινέζε στο Φρίουλι το 2000.

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ η νέα φανέλα θα έχει πάνω της διακριτικά, εκτός από το βασικό σήμα της ομάδας, που είναι ο Δικέφαλος Αετός, και το πρώτο σήμα του συλλόγου.

Έτσι η νέα φανέλα του ΠΑΟΚ θα έχει σε κάποιο μέρος της και το τετράφυλλο τριφύλλι με το πέταλο, το οποίο ήταν το πρώτο σήμα με το οποίο ιδρύθηκε ο σύλλογος το 1926, πριν καθιερωθεί ο Δικέφαλος Αετός το 1929.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε