Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Φαρ ουέστ” τα αποδυτήρια–Παίκτες πήγαν να πλακωθούν μεταξύ τους–Μαρινάκης: Αν θέλει να φύγει ο Σισέ χωρίς φούστες να το κάνει!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Απίστευτα πράγματα στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Παίκτες του Παναθηναϊκού κατέβηκαν από το πούλμαν ψάχνοντας τον Τοροσίδη. Τσαμπουκάς με Μαρινάκη στα αποδυτήρια.
Οι Σισέ, Τζόρβας, Κατσουράνης, Λέτο και Νίνης καθυστέρησαν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού από το “Γ. Καραϊσκάκης”καθώς ενώ αυτό ήταν έτοιμο να αναχωρήσει κατέβηκαν από το πούλμαν με σκοπό να βρουν τον Τοροσίδη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Ο διεθνής αμυντικός που είχε έντονη λογομαχία με τον Αργεντινό στο ντέρμπι και αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις επειδή του έριξα κουτουλιά, άκουσε τους παίκτες των “πρασίνων” να χτυπάνε με δύναμη την πόρτα των “ερυθρόλευκων” αποδυτηρίων και να φωνάζουν το όνομα του καλώντας τον να βγει έξω.

“Βόμβα” Σισέ: Δεν μένω στην Ελλάδα με αυτές τις συνθήκες! – Λογομαχία του Γάλλου με τον Μαρινάκη!
 

Μέσα στα αποδυτήρια βρισκόταν εκείνη την ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος άνοιξε την πόρτα και είχε έντονο διάλογο με τους παίκτες του “Τριφυλλιού”. Μάλιστα σύμφωνα με τον Novasport fm 94,6 ο Αλέξανδρος Τζόρβας είπε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού: “Είσαι αλήτης. Σήμερα πήγες το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω”. Μετά από αρκετή ώρα και έντονες λογομαχίες οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο πούλμαν.
 
Η ένταση όμως συνεχίστηκε εκεί μεταξύ παικτών του Παναθηναϊκού και του Τάσου Μητρόπουλου. Αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του στελέχους του Ολυμπιακού, ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (Τζόρβας, Καραγκούνης) που είχαν επιβιβαστεί ήδη στο πούλμαν άρχισαν να χτυπούν τα τζάμια και να χειροκροτούν ειρωνικά. Ο Μητρόπουλος αντέδρασε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλά πριν συμβούν τα χειρότερα τον συγκράτησε ο Δημήτρης Γόντικας.
 
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε νέες δηλώσεις στους δημοσιογράφους.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:
“Η υποδοχή του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη ήταν υποδειγματική σύμφωνα με παρόντες, σύμφωνα με τους ίδιους τους παράγοντες του Παναθηναϊκού. Διδάξαμε αρχές και δείξαμε ότι είμαστε υπεράνω και έχουμε κάνει πολύ μεγάλο αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα. Η αποστολή τους έφτασε χωρίς κανένα πρόβλημα, ήμουν παρόντας και πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο κέρδισε.

Στο παιχνίδι είδαμε φάσεις, γκολ και από εκεί και πέρα, όταν έληξε το ματς, κατέβηκα να συγχαρώ τους παίκτες μου. Μου λένε ότι υπήρξαν γεγονότα με παίκτες του ΠΑΟ. Οταν είδα τον κ. Σισέ στα αποδυτήρια δεν τον είδα να φεύγει αλλά να λέει ότι θα φύγει από Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει. Ολα τα άλλα είναι μικρότητες. Ηταν μια πεντακάθαρη νίκη, από το πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είμαστε στο 3-0 και το τελικό σκορ ήταν 2-1.

Παρακολουθώ τον Ολυμπιακό από 8 ετών και το σημερινό το χάρηκα γιατί είναι ιδιαίτερο να κερδίζεις στο 91′. Θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο το σκορ. Ολα τα άλλα που συζητιούνται είναι δικαιολογίες για μια ομάδα που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να τηνη ακούσετε.

Από την πρώτη μέρα στον Ολυμπιακό κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για τη βία στα γήπεδα. Θεωρώ λοιπόν ότι έχουμε προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φυσιολογικό είναι για μια ομάδα που είναι στο +10 και παίρνει το πρωτάθλημα, να μπουν μέσα οι οπαδοί και να πανηγυρίσουν. Αν δω αργότερα ή αύριο στο βίντεο ότι επιτέθηκαν σε παίκτες του Παναθηναϊκού, θα τα καταδικάσω. Πρέπει να μάθουμε σε αυτό τον τόπο να λέμε μια καλή κουβέντα για μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός όταν αξίζει και όχι συνέχεια δικαιολογίες.

Εχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Τα παιδιά των Ολυμπιακών έχουν αυτοπεποίθηση και όσο πιο πολλά παιδιά γίνουν Ολυμπιακοί τόσο πιο χαρούμενοι θα γίνονται”.

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε