Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φαβορί ο Ντομίνγκος – Απαντάει αύριο ο Έμερι

Φαβορί ο Ντομίνγκος – Απαντάει αύριο ο Έμερι

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό με τον Πορτογάλο Ντομίνγκος Πασιένσα να κερδίζει καθημερινά πόντους.

Μάλιστα ο Ντομίνγκος με δηλώσεις στην εφημερίδα “Πρωταθλητής” ξεκαθάρισε την κατάσταση τονίζοντας: «Είμαι σε καθημερινή επαφή με τον Ολυμπιακό μέσω του εκπροσώπου μου. Αυτό που μου έχει μεταφερθεί είναι να περιμένω κλήση τους για να έρθω στην Ελλάδα. Δεν έχω κάτι περισσότερο να πω. Ενημερώθηκα από τον εκπρόσωπό μου ότι εντός των ημερών, ίσως και πριν από το Σαββατοκύριακο, θα με ειδοποιήσουν».

Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό περιμένουν και την απάντηση από τον Ουνάι Έμερι στην πρόταση που έχουν καταθέσει. Στην ίδια εφημερίδα ο Βάσκος τεχνικός της Βαλένθια τόνισε: «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση. Τις μελετάω όλες και σύντομα θα αποφασίσω. Αν όχι μέχρι την Τετάρτη, μέχρι το τέλος της εβδομάδας σίγουρα. Για τον Ολυμπιακό αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως πρόκειται για μεγάλο σύλλογο και η προοπτική να δουλέψω σε αυτή την ομάδα μου αρέσει πολύ. Δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο…».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε