Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Φαβορί ο Ολυμπιακός – Εμείς θα το παλέψουμε”

“Φαβορί ο Ολυμπιακός – Εμείς θα το παλέψουμε”

Ο πρόεδρος της Λεβάντε, Φρανσίσκο Καταλάν, έκανε δηλώσεις στο επίσημο σαϊτ της ομάδας του για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντάς τους Πειραιώτες “μεγάλη ελληνική ομάδα” και χρίζοντας τους φαβορί για την πρόκριση.

“Είναι πολύ ελκυστικός αντίπαλος: Ένας μεγάλος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει κατακτήσει πάνω από 30 πρωταθλήματα και έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Έχουν δύναμη, ισχυρό ρόστερ, μια μεγάλη πόλη και ένα μεγάλο γήπεδο. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά. Για τον κόσμο, την ομάδα και την πόλη μας είναι μια πρόκληση αυτοί οι αγώνες και μας ενθουσιάζουν. Εμείς και μόνο με τα όσα έχουμε ζήσει φέτος στην Ευρώπη είμαστε υπερήφανοι.

Πρέπει να διασκεδάσουμε αυτά τα ματς δίχως να πιεστούμε και να αγχωθούμε. Στόχος μας είναι να γίνουμε πλουσιότεροι σε εμπειρία. Θα παίξουμε δυο μεγάλα ματς στην Ευρώπη που μας κάνουμε πιο έμπειρους και δυνατούς. Εμείς θα παλέψουμε και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός πάντως είναι το φαβορί. Πάντως σε αυτή τη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ όλα είναι πιθανά και όλοι μπορούν να προκριθούν, αλλά και να αποκλειστούν”, τόνισε ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Λεβάντε, Μανόλο Σαλβαδόρ, είπε: “Είναι δύσκολη κλήρωση. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και πολύπειρη στα ευρωπαίκά κύπελλα. Εμείς είμαστε άπειροι, αλλά έστω κι έτσι θα παλέψουμε. Πιστευω όμως ότι η πρόκριση είναι στο 50-50”.

Όταν ο Ολυμπιακός έριχνε… τεσσάρα στη Λεβάντε (VIDEO)

Δείτε το προφίλ της Λεβάντε

Τη ζήτησε ο Φουστέρ και..ήρθε – Με Λεβάντε ο Ολυμπιακός

Απίστευτη… σύμπτωση – Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ… ολόιδια με την πρόβα(ΦΩΤΟ)

Ματσάρες Ρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν – Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός – Προτιμάει Λεβάντε ο Φουστέρ
Η ΚΕΔ “τελείωσε” το διαιτητή του Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

“Χ”αμός στην Πάτρα – Οριστική διακοπή στο Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

Επεισόδια στην Πάτρα πριν το ματς Παναχαϊκή – Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε