Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φαβορί ο Ζαρντίμ – Συζητάει και με Γκραντ ο Ολυμπιακός

Φαβορί ο Ζαρντίμ – Συζητάει και με Γκραντ ο Ολυμπιακός

Η αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος, αν και ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για το πότε θα τελειώσει το… σήριαλ. Ο Ζαρντίμ φαίνεται να έχει προβάδισμα αυτή τη στιγμή αλλά ο Ολυμπιακός συζητάει και με τον πρώην προπονητή της Τσέλσι, Αβράμ Γκραντ.

Ο Ζαρντίμ αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ της Μπράγκα είναι ο προπονητής που έχουν ξεχωρίσει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό και οι επαφές μαζί του βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά όπως λένε άνθρωποι της ομάδας δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι οριστικό ως τη Δευτέρα.

Εκτός από τον Ζαρντίμ, οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό της Παρτιζάν και της Τσέλσι, Άβραμ Γκραντ. Ο Ισραηλινός έχει την ευρωπαϊκή εμπειρία, ενώ ο Πορτογάλος έχει τη φρεσκάδα που ψάχνουν στον Ολυμπιακό.

Αυτοί οι δύο πάντως δεν είναι οι μόνοι που εξετάζονταιμ αφού πλέον οι ερυθρόλευκοι θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

Οι Χοσέ Λουίς Όλτρα και Μίροσλαβ Τζούκιτς εξακολουθούν να απασχολούν τους ερυθρόλευκους και σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι δύο βασικές περιπτώσεις τότε θα στραφούν και πάλι στους προπονητές της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και της Βαγιαδολίδ.

Ο Ολυμπιακός…συνεχίζει – Νέα επίθεση για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε