Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Παίζει τα… ρέστα του στην Πόλη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο, μετά το 2-0 της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ και το αποψινό τρίτο παιχνίδι στην “Ulker Sports Arena” για τα πλέι οφ της Euroleague (20:45,NewsIt.gr, Novasports 2) έχει τον χαρακτήρα τελικού.

Mission impossible; Τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό, που παίζει τα… ρέστα του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, μετά το 2-0 των Τούρκων μέσα στο ΟΑΚΑ.

Τα πράγματα κύλησαν εφιαλτικά για την ομάδα του Πασκουάλ, που θα πρέπει να “συνέλθει” από τις ήττες στην Αθήνα, να θυμηθεί τον καλό της εαυτό και να τα δώσει όλα μέσα στην “Ulker Sports Arena”, προκειμένου να διατηρήσει… ζωντανές τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δυο αντίπαλους, με την.. παράδοση να είναι με το μέρος της ομάδας του Ομπράντοβιτς, όσον αφορά τα ματς που έγιναν στην Πόλη. Σε έντεκα ματς, η Φενέρ μετρά οκτώ νίκες! Άξιο αναφοράς, πως το τελευταίο “διπλό” του Παναθηναϊκού είχε γίνει στις 2 Φεβρουαρίου του 2012 (77-56) για το Top 16.

Διαιτητές του “μεγάλου” παιχνιδιού θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε