Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Φέντερερ: Στην τελική ευθεία η επιστροφή του!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες είναι εκτός γηπέδων, χάνοντας και τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από την εγχείρηση στο γόνατο που είχε υποβληθεί νωρίτερα στη χρονιά, ετοιμάζεται για να επιστρέψει δυνατότερος στους αγώνες.

Ο Ελβετός σταρ του παγκόσμιου τένις έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για το 2017 και όπως δήλωσε σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην εφημερίδα της χώρας του «Tages Anzeiger», ανυπομονεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση:

«Είμαι καλά και σίγουρα στο σωστό δρόμο. Ο στόχος είναι να είμαι στο 100% της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης, όταν επιστρέψω στους αγώνες. Τώρα έχουμε αυξήσει την ένταση των ασκήσεων και θέλω να ξεκινήσω να παίζω και τένις», δήλωσε σχετικά ο «βασιλιάς», όπως είναι το παρατσούκλι του, μετά την κατάκτηση των 17 Grand Slam τίτλων.

Στον τελευταίο του αγώνα για το 2016, ο Φέντερερ είχε ηττηθεί από τον Καναδό, Μίλος Ράονιτς, στην ημιτελική φάση του Γουίμπλεντον και τώρα ετοιμάζεται για την επιστροφή του: «Το σκέφτομαι όλες αυτές τις εβδομάδες. Θα υπάρχει πίεση όταν θα επιστρέψω και έχω χάσει μερικές θέσεις. Αλλά αν προπονηθώ όπως πρέπει, τότε νομίζω πως γρήγορα θα επανέλθω και θα βρω γρήγορα το ρυθμό που θέλω.»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε