Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Φερέιρα: Αξίζαμε τη νίκη – Χάβος: Οφσάιντ το γκολ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι δύο προπονητές προσέγγισαν με διαφορετικό τρόπο το ντέρμπι ΠΑΟ – ΠΑΟΚ, με τον Φερέιρα να αναφέρεται στην ανωτερότητα της ομάδας του και τον Χάβο στο γκολ που έκρινε το ματς,

Ο Μάκης Χάβος αν και δεν ήταν κατηγορηματικός δήλωσε ότι θεωρεί πως το γκολ του Ζιλμπέρτο ήταν οφσάιντ.

“Στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε ούτε στο ελάχιστο. Στο διάστημα 55-65 πήγαμε λίγο πίσω αλλά φταίει και η κούραση των παιδιών από τα παιχνίδια ολόκληρης της σεζόν. Απ’ ότι πληροφορήθηκα το γκολ του Παναθηναϊκού είναι οφσάιντ, δεν ξέρω θα το δω και μόνος μου. Σταθήκαμε και άτυχοι στην φάση του Μουσλίμοβιτς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, τα πλέι οφ έχουν ακόμα ένα παιχνίδι.

 
Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία όταν ο Παναθηναϊκός είχε την μπάλα ενώ όταν την είχαμε εμείς βγήκαμε σωστά μπροστά και κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα.”
 
Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα τόνισε ότι η νίκη της ομάδας του ήταν 100% δίκαη:
 
“Ο ΠΑΟΚ ήρθε για να εκμεταλλευτεί κάποιες ευκαιρίες για γκολ και έπαιξε αμυντικά με όλη την ομάδα πίσω από το κέντρο. Όταν μια ομάδα σε όλο το παιχνίδι πιέζει αυτό δημιουργεί πτώση στο ρυθμό και αυτό συνέβη και σε εμάς. Οι παίκτες ήξεραν πόσο σημαντική και γι’ αυτό προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα. Τώρα είμαστε στην πέμπτη αγωνιστική και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι δύσκολο όταν έχεις τόσο σύντομα αγώνες να τα καταφέρεις. Εμείς το κάναμε αυτό και είναι θετικό. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη γιατί σε τέτοιου είδους παιχνίδια μόνο για το τρίποντο.
 
Για να μείνουμε πρώτοι πρέπει να νικήσουμε και την ΑΕΚ. Είναι ένας τελικός και ελπίζω την Τετάρτη οι παίκτες μου να προλάβουν να ανασυνταχθούν για να είναι έτοιμοι. Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να νικήσει, ο ΠΑΟΚ έπαιξε για την ισοπαλία. Η απόδοσή τους έδειξε πως είναι πιο ξεκούραστη που πίεσε περισσότερο. Ο ΠΑΟ προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που έπαιξαν και έφτασαν στα όριά τους.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα:
 
“Σε όλη την διάρκεια που είμαι εδώ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι ένας έξυπνος παίκτης. Είναι τέτοιας πάστας παίκτης στον οποίο μπορεί να χτιστεί μια μεγάλη ομάδα. Κάθε μέρα έκανε καλύτερη προπόνηση από την προηγούμενη. Έχει πάρει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο με τον σύλλογο και πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα. Είναι από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν παίξει στον Παναθηναϊκό και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ που φεύγει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε