Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Φερέιρα: Αυτή η ήττα να αποτελέσει μάθημα για το μέλλον

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, ενώ και εξέφρασε την ευχή το αποτέλεσμα αυτό να αποτελέσει μάθημα στο μέλλον για το “τριφύλλι”.

Ο προπονητής των «πρασίνων» έκανε αναφορά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όπου ο Άρης μπήκε… φουριόζος, τόνισε ότι αυτή η ήττα πρέπει να γίνει μάθημα στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας ενώ εξήρε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι των “κιτρίνων”.

 
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε:
 
Για το ματς: “Ηταν μια δίκαιη νίκη για τον Άρη. Ήταν πιο συμπαγής και οργανωμένη ομάδα. Είχαμε δυσκολία να παίξουμε, δεν καταφέραμε να παίξουμε στο ρυθμό του από την αρχή, ειδικότερα στο πρώτο τέταρτο. Να είσαι πρώτος είναι δύσκολο, είναι ανάγκη να έχεις πάντα μία επιθετική συμπεριφορά. Εμείς δεν την είχαμε, μπήκαμε άσχημα.
 
Μετά το 1-0 ελέγξαμε το ματς, ισοφαρίσαμε και έτσι έμεινε το ματς μέχρι που δεχτήκαμε το 2-1. Στο δεύτερο μέρος, μεταξύ του 45′ και 48, ο Άρης ήταν αποφασιστικός, πέτυχε ένα γκολ που του έδωσε οξυγόνο.
 
Εμείς δεν μείναμε συγκεντρωμένοι, φάγαμε κόντρες και χάσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στον Άρη. Ήταν μία ήττα για εμάς. Σήμερα (4/12) όπως παίξαμε, πρέπει να πάρουμε ένα μάθημα για το μέλλον, ώστε να καταλάβουμε ότι όταν δεν δίνουμε τις μάχες που πρέπει, έρχεται η ήττα. Ο Αρης έδειξε πάθος και καρδιά και νίκησε».
 
Για το αν ο Παναθηναϊκός υποτίμησε τον Άρη: «Μετά το ματς, μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν νομίζω ότι συνέβη αυτό. Οι παίκτες ήταν προετοιμασμένοι για το ματς, όμως είπα ότι όταν είσαι πρώτος, οι αντίπαλοι κοιτάνε να σε νικήσουν. Η θέση του πρώτου υποχρεώνει τον πρώτο να έχει πάντα μία συμπεριφορά πιο ώριμη.
 
Επαναλαμβάνω ότι ελπίζω αυτό το αποτέλεσμα να αποτελέσει μάθημα για το μέλλον. Ολοι γνωρίζουν ότι καμία ομάδα δεν μπορεί πάντα να παίζει καλά σε όλο το πρωτάθλημα. Λόγω εμπειρίας και ποιότητας, οι ποδοσφαιριστές μου ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν ,αλλά δεν το έκαναν. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο”.
 
Για το αν είχε παράπονα από τη διαιτησία του Σπάθα: “Ενας διαιτητής πρέπει να ξέρει δύο βασικά κεφάλαια. Έλεγχος του αγώνα και ερμηνεία του νόμου. Κάποιες στιγμές οι ποδοσφαιριστές του Άρη ήταν πιο σκληροί και ο διαιτητής το επέτρεψε. Αυτό του τόνισα”.
 
Για το πως βρήκε την ατμόσφαιρα: “Είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των οπαδών του Άρη. Ούτε βεγγαλικά, ούτε κροτίδες. μόνο ιαχές για να στηρίξουν την ομάδα τους. Βλέπουμε ότι η ομάδα μπορεί να υποστηριχτεί χωρίς βία και ακρότητες. Μόνο με φωνή. Στο Καραϊσκάκη επίσης, συνέβη ότι σήμερα (4/12) με τον Άρη”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε