Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Φερέιρα: Αυτοί που με αποδοκιμάζουν, χειροκροτούσαν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους συμπατριώτες και επικαλέστηκε τα οικονομικά προβλήματα για την αγωνιστική καθίζηση, ενώ τόνισε πως είναι θαύμα που ο Παναθηναϊκός παίζει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στην «Ο Jogo»:

«Το μηδέν με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας εξάντλησε την υπομονή των οπαδών του Παναθηναϊκού που αποχαιρέτησαν την ομάδα από το γήπεδο με αποδοκιμασίες. Ο Φερέιρα βρέθηκε στη δίνη της κριτικής με αρκετούς να ζητούν την παραίτησή του και τον Τύπο να σημειώνει πως έχει δύο ματς για να αλλάξει την πορεία.

Η Τότεναμ και η Ξάνθη είναι οι αντίπαλοι που μπορεί να καθορίσουν την παραμονή ή όχι του Πορτογάλου που έχει μέχρι στιγμής την εμπιστοσύνη των διοικούντων», γράφει το βασικό κείμενο στο άρθρο της Πορτογαλικής εφημερίδας, στο οποίο φιλοξενούνται και δηλώσεις του 66χρονου τεχνικού του Τριφυλλιού που τονίζει αρχικά:

«Πιστεύω ότι έχω ακόμη τη στήριξη της διοίκησης. Τα προβλήματα αντανακλώνται στην καθημερινότητα. Η κατάσταση του Παναθηναϊκού ήταν περίπλοκη από την αρχή και το γεγονός ότι συμμετέχουμε στην Ευρώπη είναι ήδη ένα θαύμα. Τα προβλήματα είναι πολλά. Άγχος, κούραση, έλλειψη εμπιστοσύνης. Πιστεύω ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έρθει μια νίκη που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο».

Συνεχίζοντας, το άρθρο αναφέρει: «Προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψη του χάους της περασμένης σεζόν, ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να αφήσει να φύγουν με μηδενικό κόστος ποδοσφαιριστές αξίας (Νίνης και Καραγκούνης), να υπογράψει παίκτες σχεδόν χωρίς να ξοδέψει χρήματα και να προωθήσει νεαρούς.

Μια απόφαση που ο Φερέιρα λέει πως “αντανακλά στην απόδοση της ομάδας” και προσθέτει: “Τα γκολ δεν μπαίνουν… η ομάδα παλεύει με δυσκολίες, γιατί τα αποτελέσματα δεν εμφανίζονται”.

Ο ίδιος πάντως εμφανίζεται αισιόδοξος πως η ομάδα θα βγει από την κρίση. Όσο για τις αποδοκιμασίες: “Αυτοί που με αποδοκιμάζουν τώρα είναι οι ίδιοι που πριν από εβδομάδες με χειροκροτούσαν. Είναι φυσιολογικό….”».

“Βουνό” τα προβλήματα ενόψει Τότεναμ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε