Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φερέιρα: Δεν άκουσα αποδοκιμασίες – Ευχαρίστησα αυτούς που μας χειροκροτούσαν!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν άκουσε τις αποδοκιμασίες του κόσμου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ο ίδιος χειροκρότησε προς της εξέδρα, όχι ειρωνικά, αλλά θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τον χειροκροτούσαν.

“Σήμερα μου άρεσαν οι φίλαθλοί μας. Στο τέλος απλά τους χειροκρότησα, γιατί οι συγκεκριμένοι είναι αυτοί που με χειροκροτούσαν σε κάθε παιχνίδι μετά το τέλος. Εγώ αυτό δεν το ξεχνάω. Για αυτό τους ανταπέδωσα το χειροκρότημα, έχω την ευγένεια και την παιδεία να το κάνω. Δεν γνωρίζω ελληνικά και δεν είδα κάποιον να αποδοκιμάζει.

Καταλαβαίνω πως είναι απογοητευμένοι, αλλά έχω ξαναπεί πως αυτό είναι το συναίσθημα που έχουν οι φίλαθλοι των μεγάλων ομάδων. Θέλουν πάντα να είναι πρώτη η ομάδα τους, έστω κι αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτό είναι πολύ καλό γιατί με αυτό τον τρόπο κρατάνε τους παίκτες σε ένα επίπεδο ανταγωνιστικότητας, όπως πρέπει να είναι οι παίκτες των μεγάλων ομάδων. Το μόνο που θα ήθελα να πω ακόμα, είναι ότι συγχαίρω τους παίκτες μου. Δεν ήταν εύκολο να παίξουν με τόσο βεβαρημένο πρόγραμμα απόψε”, δήλωσε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ.

Λαμπάδα…σε Τοτσέ-Καρνέζη – Κέρδισε την ΑΕΚ…όχι τον κόσμο ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε