Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Φερέιρα: Εγώ θα μιλήσω τελευταίος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι θα τοποθετηθεί στο τέλος της χρονιάς για την παραμονή του ή όχι στον Παναθηναϊκό, ενώ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Άρη.

Τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Άρη.

Διαβάσαμε σε μια συνέντευξη σας σε Πορτογαλική εφημερίδα και είπατε ότι ίσως βρισκόμαστε μπροστά στο τέλος του Παναθηναϊκού;

“Δεν θα ήθελα να απαντήσω στην ερώτηση σας. Ξέρετε γιατί. Γιατί εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Αυτός ο οποίος θα μιλήσει τελευταίος είμαι εγώ. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι πέρα από μένα”.

Την ώρα που η ομάδα διοικητικά δείχνει να παραπαίει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο κερδίζει και τα καταφέρνει μια χαρά στον αγωνιστικό χώρο;

“Σήμερα η ομάδα έδωσε μια θετική απάντηση μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Και θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν σήμερα και κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα. Και θα έλεγα ότι υπήρξαν δυο παιχνίδια σήμερα. Ένα μέχρι την αποβολή και ένα μετά την αποβολή του Σπυρόπουλου.

Για όσο παίζαμε με έντεκα παίκτες ο Άρης αμυνόταν, ουσιαστικά δεν υπήρχε κάποια απειλή για μας από πλευράς του Άρη. Μετά την αποβολή ο Άρης έκανε έναν αγώνα με πίεση, ήταν επιθετικός χωρίς όμως να φτάσει στο τέρμα μας. Και το τελικό μέρος του αγώνα χαρακτηρίστηκε από κουράγιο, από αντοχή και από θυσίες. Θέλαμε τη νίκη όπως θέλουμε τη νίκη σε όλα τα ματς.

Πρέπει να καταλάβετε ότι είμαστε επαγγελματίες το ίδιο απαιτώ και από τους παίκτες μου έως τέλος της σεζόν. Πήραμε μια δίκαιη και σημαντική νίκη”.

Μετά από καιρό χρησιμοποιήσατε και πάλι τον Ρούντολφ ενώ είδατε και τον Βύντρα ως κεντρικό μπακ. Θέλετε να μας πείτε κάτι και για τους δυο;

“Δεν θεωρώ ότι ο Βύντρα έπαιξε κεντρικό μπακ. Όμως παίξαμε στο τελικό μέρος και όταν μπήκε και ο Μαρίνος με τέσσερις αμυντικούς. Ναι μεν μπορεί να παίξει σαν κεντρικό μπακ αλλά θεωρώ ότι δεν είναι η θέση που μπορεί.

Ο Ρούντολφ έπαιξε για τριάντα λεπτά από τη στιγμή που μείναμε για δέκα παίκτες και μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τραυματίας θα πρέπει να επανέλθει σταδιακά σε πρόσφορους αγώνες και ο σκοπός για τον Ρούντολφ είναι να έρθει σταδιακά ώστε να μην πάθει πάλι υποτροπή.

Ένα μεγάλο μέρος της απουσίας του στέκεται στο γεγονός ότι μπήκε πάρα πολύ νωρίς σε κάποια ματς. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης ο οποίος όμως θα πρέπει να μπει σταδιακά”.

Μετά το γκολ σας είδαμε να διαμαρτύρεστε έντονα ήταν γιατί δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Σανκαρέ με τον διαιτητή να αφήνει σωστά το παιχνίδι;

“Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ νωρίτερα αλλά δεν το κάναμε λόγω την νωθρότητα κάποιων παικτών. Από την άλλη μεριά στην επίτευξη του γκολ ένας παίκτης του Άρη κάνει ένα φάουλ που αξίζει κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι αλλά μετά έπρεπε να βγάλει κίτρινη κάρτα και θα παίζαμε 10-10”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε