Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Φερέιρα: Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον πρωταθλητή πλέον Ολυμπιακό και αυτό αποδείχθηκε στο μεταξύ τους ματς.

“Ακόμα δεν έχω δει όλο το πρωτάθλημα για να ξέρω και να σας πω συγκεκριμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό και το απέδειξε στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο ενώ έπρεπε να νικήσουμε 2-1, χάσαμε. Μετά με τη διαφορά των 10 βαθμών, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι μετά το Καραϊσκάκη, εμείς είχαμε μία απώλεια, αλλά στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος.

Ποτέ ο Ολυμπιακός δεν υπήρξε καλύτερος από τον Παναθηναϊκό. Στην έδρα τους δείξαμε καλύτεροι. Τι έγινε πριν έρθω, δεν ξέρω. Μετά ήταν εύκολο για αυτούς να χειριστούν την κατάσταση. Αλλά αυτό είναι παρελθόν. Τώρα σκοπός μας είναι να προετοιμαστούμε για το μέλλον, τα πλέι οφ. Γιατί είμαστε μία μεγάλη ομάδα και κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει τρεις στόχους, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Champions League. Και ξέρετε καλά πως αποκλειστήκαμε στο Κύπελλο. Εφόσον ξέρετε τι έγινε, εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά για τα πλέι οφ” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 2-1 επί της Κέρκυρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε