Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φερέιρα: Είναι πολύ πιθανό να είμαι ο νέος προπονητής του ΠΑΟ

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Τα πάντα είναι στο χέρι του Νικόλα Πατέρα δήλωσε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Με δηλώσεις του στο Gazzetta ο τέως προπονητής της Μάλαγα ανέφερε: “Είχαμε μια συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Είμαι ικανοποιημένος και νομίζω ότι είναι πολύ πιθανόν να είμαι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Θα με χαροποιούσε αν γινόταν κάτι τέτοιο. Τα πάντα είναι στο χέρι του προέδρου.”

Αισιόδοξος για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων δήλωσε και ο μάνατζερ του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο γνωστός Πορτογάλος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες εξέφρασε την αισιοδοξία του μιλώντας στο Sport24.gr για συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Είναι καθαρά θέμα του Ζεσουάλδο εάν θα αναλάβει τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται σε καλό κλίμα και λογικά θα καταλήξουμε σε συμφωνία. Όπως το βλέπω εγώ, τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Η προσωπική μου άποψη είναι πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού”, τόνισε ο Μέντες.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ρόλο που διαδραματίζει ο τεχνικός διευθυντής των “πρασίνων” Κάρλος Φρέιτας.

Εμπιστευόμαστε τον Φρέιτας. Είναι άλλωστε φίλος μας και τον γνωρίζω από τη δουλειά του σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπράγκα. Υπάρχει θέληση για να λήξει σύντομα το θέμα και απλά περιμένουμε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες”.

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Φερέιρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε