Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Φερέιρα: Είχαμε το μυαλό μας στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε ότι από ένα σημείο και μετά το μυαλό των παικτών του ήταν στην στην ρεβάνς με την ΑΕΚ, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει την παραίτηση του Φρέιτας.

Αναλυτικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε:
 
Για την εικόνα του παιχνιδιού: “Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά, έλεγξε το πρώτο ημίχρονο, είχαμε την υπεροχή όσον αφορά τον επιθετικό τομέα και στο τέλος του πρώτου μέρους, ο Εργοτέλης αντέδρασε, ως καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Μετά τ0 2-0, έδωσα εντολές να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ, όμως δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Το μυαλό των ποδοσφαιριστών υπήρχαν δύο θέματα, καταρχήν να κρατήσουν τη νίκη ελέγχοντας το ρυθμό και έπειτα το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ’.
 
Για την παραίτηση του Κάρλος Φρέιτας: “Εγώ δεν έχω καμία επίσημη πληροφορηση. Εάν τα πράγματα είναι όπως τα λέτε, αυτή είναι μία υπόθεση ανάμεσα στον Κάρλος Φρέιτας και τη διοίκηση. Η αποστολή μου είναι να προπονώ και να προετοιμάζω την ομάδα να νικάει τους αγώνες. Δεν έχω ενημερωθεί για την κίνηση του Φρέιτας και καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να σχολιάσω ένα θέμα που δεν γνωρίζω”.
 
Για το ματς με την ΑΕΚ: “Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε την Τετάρτη. Αυτός ο αγώνας αποτελεί για τους ποδοσφαιριστές μία μεγάλη πρόκληση. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που είπα είναι ότι σήμερα κοντρολάραμε τις δυνάμεις μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε