Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φερέιρα: Η “γκέλα” του Ολυμπιακού με τη Δόξα μας βάζει σε εγρήγορση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν εφησυχάζεται από τη βαθμολογική θέση της Δόξας Δράμας και τονίζει ότι ο αγώνας της Τετάρτης κρύβει δυσκολίες για την ομάδα του.

Από δύσκολο εώς απίθανο να κάνει μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Βίντεο με τα επεισόδια στα Γιάννενα

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μίλησε στη NOVA…

Πόσο βοηθά η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στην Δόξα Δράμας;

Οι νίκες πάντοτε βοηθούν, η κούραση όταν έρχεται μετά από νίκη δείχνει να είναι πιο ελαφριά. Αλλά υπάρχει βεβαίως το γεγονός ότι είχαμε έναν αγώνα που έγινε στα Γιάννινα, σε μια προχωρημένη ώρα, με αυτή την κούραση που δεν δίνει την δυνατότητα να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Είναι έντεκα το βράδυ, πρέπει να μείνουμε εδώ, πρέπει να πάμε να δειπνήσουμε, να χάσουμε την ημέρα. Tο πρωί πάλι να ταξιδέψουμε και πάει άλλη μια ημέρα χαμένη.
Καταλαβαίνετε ότι μας δημιουργεί πρόβλημα. Υπό κανονικές συνθήκες θα φτάσουμε στο αεροδρόμιο στις 2:30 το μεσημέρι και παράλληλα αμέσως μετά έχουμε προπόνηση στην Παιανία, μετά την Τρίτη έχουμε όλη την ημέρα για να προετοιμαστούμε και να προπονηθούμε και την Τετάρτη να προετοιμαστούμε με έναν και μοναδικό στόχο, να κερδίσουμε τον αγώνα της ίδιας ημέρας απέναντι στην Δόξα.

Η Δόξα Δράμας έχει καταφέρει απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ να μην χάσει. Είναι κάτι που σας προβληματίζει ενόψει του αγώνα της Τετάρτης;

Αυτά τα αποτελέσματα δεν θα έλεγα ότι με προβληματίζουν, αλλά με βάζουν σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση. Και αναμφισβήτητα αυτού του είδους οι αγώνες μας υποχρεώνουν να είμαστε πάντοτε ετοιμοπόλεμοι. Πρέπει να κάνουμε ανασύσταση των δυνάμεων μας και να παίξουμε με σκοπό τη νίκη, ακριβώς όπως θα το κάνει και ο αντίπαλος μας στην προκειμένη περίπτωση.

Πέρα από το βαθμολογικό κέρδος, αισθάνεστε ότι κερδίζετε και ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως π.χ ο Καρνέζης ή ο Φουρλάνος;

Αναμφισβήτητα όλοι αυτοί οι αγώνες που γίνονται και ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Το γεγονός ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερο χρονικό διάστημα, περισσότεροι παίκτες, οπωσδήποτε είναι πάρα πολύ σημαντικό και για την ομάδα και για τους ίδιους. Μια ομάδα η οποία στην προκειμένη περίπτωση έχει κάποιους τραυματισμούς και έχει τη δυνατότητα να αντικαθιστά τους τραυματισμένους ποδοσφαιριστές με νέους παίκτες, οι οποίοι αποκτούν εμπειρία, οπωσδήποτε είναι κάτι θετικό και για τους ίδιους, αλλά και για την ομάδα, η οποία αποκτά πολύ περισσότερες λύσεις.

Η τελευταία ερώτηση δεν αφορά τον Παναθηναϊκό, αλλά άλλος ένας Πορτογάλος προπονητής ετοιμάζεται να βρεθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο κ. Μασάδο στον Άρη. Τον γνωρίζετε πολύ καλά από τη θητεία του στην Πορτογαλία. Ποια είναι η γνώμη σας και τι τον συμβουλεύετε;

Ο κ. Μασάδο είναι ένας προπονητής με εμπειρία και μεγάλη ποιότητα, συνεπώς δεν νομίζω ότι έχω να του δώσω κάποια συμβουλή. Κάποια στιγμή ενδεχομένως να του μιλήσω και όταν γίνει αυτό θα του πω ότι το ποδόσφαιρο είναι μια δύσκολη υπόθεση στην Ελλάδα και το να μπορέσει να προπονεί και να διαχειρίζεται μια ελληνική ομάδα είναι ένα επίσης δύσκολο καθήκον. Θα μπορέσει όμως να τη διαχειριστεί γιατί είναι ένας άνθρωπος έξυπνος και έμπειρος. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα είναι ο τέταρτος προπονητής του Άρη σε μια περίοδο έξι μηνών, άρα και ο ίδιος θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται πως θα διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε