Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φερέιρα: Η ομάδα έχει έλλειψη εμπιστοσύνης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πορτογάλος προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη βελτίωση της εικόνας του Παναθηναϊκού σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό αλλά τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα εμπιστοσύνης.

Τον έριξε με “γιούχα”

Οι δηλώσεις του Φερέιρα:

“Ο αγώνας ήταν δύσκολος, παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που είχε ανάγκη του βαθμούς. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Η ομάδα έδειξε μια βελτίωση μετά τις Σέρρες άλλα έδειξε και πάλι την έλλειψη εμπιστοσύνης. Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα την επόμενη Κυριακή κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να είναι στα πλέι-οφ και πιστεύω ότι θα συμμετέχει πιο πολύ στον αγώνα. Έχω μια εβδομάδα για να χτίσουμε την εμπιστοσύνη. Η ομάδα έδειξε να έχει έλλειψη εμπιστοσύνης παρά το γεγονός ότι πάλεψε σε όλη την διάρκεια του αγώνα.”

Από την άλλη ο Παύλος Δερμιτζάκης εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Αστέρας μπορεί άμεσα να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκα:

“Έγινε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλαμε την νίκη. Εμείς για να μείνουμε ζωντανοί στην κατηγορία και ο Παναθηναϊκός να γυρίσει στις νίκες μετά τις Σέρρες και να μπει με πλεονέκτημα στα πλέι-οφ. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα, παλέψαμε και μέχρι την αποβολή ήμασταν καλά στημένοι, αγωνιστικά πειθαρχημένοι. Κρατήσαμε καλά πίσω και είχαμε ευκαιρίες. Μετά την αποβολή ήρθε το γκολ και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Η ομάδα μου αποχαιρετά την κατηγορία αλλά έδειξε ότι έχει τα στοιχεία για να επανέλθει. Θέλουμε μια νίκη στο φινάλε κόντρα στον Πανιώνιο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε