Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φερέιρα: Μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με δηλώσεις του στην Πορτογαλία, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την πίστη του πως η ποιότητα που έχουν οι παίκτες των “πρασίνων” μπορεί να δώσει στο “τριφύλλι” το πρωτάθλημα.

 
 
Μιλώντας στην πορτογαλική ισρτοσελίδα “Maisfutebol”, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκαθάρισε στους συμπατριώτες του πως ο στόχος του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό είναι εφικτός.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός των “πρασίνων” δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα όσα συμβαίνουν στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και στην ιδιάζουσα κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.
 
“Εδώ επικρατεί το απόλυτο μπέρδεμα. Βρισκόμαστε δύο βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχουν ακόμα αγώνες που δεν έχουν γίνει και θα πρέπει να παίξουμε Τετάρτη”, τόνισε αρχικά ο Φερέιρα και πρόσθεσε:
 
“Είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι. Αυτό ήταν που ήθελα και ακόμα περισσότερο τώρα που βλέπω την ποιότητα της ομάδας να σταθεροποιείται. Μάλιστα παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε εδώ και έναν χρόνο χωρίς πρόεδρο και όλες οι συζητήσεις στο σύλλογο διεξάγονταν γύρω από τις διαφωνίες των μελών της ιδιοκτησίας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε