Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φερέιρα: Μπορούμε την ανατροπή αν το πιστέψουμε!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επιχειρεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του, τονίζοντας πως “… πολλοί έχουν βιαστεί να μας θεωρήσουν αποκλεισμένους, όμως εμείς πρέπει να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος”.
Με “Κάρα” για την ανατροπή

Το 3-0 με το οποίο ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός στο Ισραήλ είναι ένα σκορ που πολύ δύσκολα ανατρέπεται, ωστόσο ο Φερέιρα πιστεύει ότι οι παίκτες του μπορούν να φέρουν να πετύχουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
 

Στο περιθώριο της κυριακάτικης πρωινής προπόνησης, ο Φερέιρα μίλησε στους παίκτες του, προσπαθώντας να εξυψώσει το ηθικό τους και να τους θίξει τον εγωισμό!
 
Το σκορ που χάσαμε είναι μεγάλο, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν έχει χαθεί τίποτα. Ξέρω ότι πολλοί έχουν βιαστεί να μας θεωρήσουν αποκλεισμένους, όμως εμείς πρέπει να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος”, τους είπε αρχικά ο Πορτογάλος.
 
Ακολούθως, εξέφρασε την πίστη του για ανατροπή του 3-0: Μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση, αν το πιστέψουμε. Και σε άλλες περιπτώσεις μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά βρήκαμε τα κουράγια και γυρίσαμε την κατάσταση. Αρκεί να το πιστέψουμε”.
 
Ο Πορτογάλος κατέληξε ζητώντας από τους παίκτες του να δώσουν απαντήσεις: “Αυτό το ματς δεν είναι για μένα, είναι για εσάς. Σε άλλες περιπτώσεις πήρα εγώ την ευθύνη, αλλά τώρα πρέπει να το κάνετε εσείς. Σας έχουν προσάψει πολλά αυτές τις μέρες. Βγάλτε τον εγωισμό σας στο γήπεδο και δώστε απαντήσεις. Στο Ισραήλ παίζαμε αδιάφορα. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε