Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Φερέιρα: “Να μην χαραμίσουμε ξανά το…δώρο του Ολυμπιακού”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του από την απόδοση των παικτών του στο ματς με την Κέρκυκα, ενώ τους τόνισε ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να διατηρήσουν το πλεονέκτημα που τους έδωσε ο Ολυμπιακός.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ζεσουάλντο Φερέιρα είχε πολλά να πει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Αφενός τους έκανε παρατηρήσεις για τη μέτρια εμφάνιση τους απέναντι στην Κέκρυρα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο… δώρο του Ολυμπιακού.

“Δεν ήμασταν καλοί με την Κέρκυρα και αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν υπάρχει εξήγηση για την απόδοση μας. Αυτά τα ματς θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή. Κερδίσαμε με 1-0 και δεν ήμασταν όσο παραγωγικοί θα έπρεπε. Σε άλλη περίπτωση μπορεί και να χάναμε βαθμούς με αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε.

Ο Ολυμπιακός μας είχε κάνει κι άλλο δώρο με τον Αστέρα Τρίπολης. Και εμείς το χάσαμε. Τώρα, πρέπει να προσέξουμε, να το κρατήσουμε. Κανείς δεν θα μας χαριστεί.”

Οι πράσινοι έχουν μπροστά τους ένα βαρύ πρόγραμμα αφού θα παίζουν συνεχώς μέσα στον Ιανουάριο, Τετάρτη-Κυριακή. Το ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο βρίσκεται ήδη στο μυαλό του Φερέιρα που τόνισε στους παίκτες: “Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Πανιώνιο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση και μετά να δούμε το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.”

Ψάχνει… αμυντικούς για τη Νέα Σμύρνη ο Φερέιρα

Και η Γαλατά για Λέτο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε