Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Φερέιρα: Σαν κι εμένα ο Ομπράντοβιτς

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Εντυπωσιασμένος από την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και την αποδοχή που έχει στον κόσμο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που τόνισε πως ο Σέρβος τεχνικός ζει το ματς όπως και ο ίδιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή στην εφημερίδα “Πράσινη”:
 
Για το παιχνίδι: «Όλα ήταν φανταστικά. Εντυπωσιάστηκα! Το μόνο που με ενόχλησε ήταν το αποτέλεσμα. Αν δεν ήταν κι αυτό, τα πάντα θα ήταν μαγικά. Είναι κρίμα πάντως, επειδή την πρώτη φορά που πήγα στο γήπεδο χάσαμε!».
 
Για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, τόνισε: «Είναι σαν κι εμένα. Το ζει το ματς και καλά κάνει. Έτσι πρέπει να κάνουν οι προπονητές. Μπράβο του!»,
 
Για την αποθέωσε που γνώρισε ο Σέρβος από τον κόσμο: “Αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι σαν Θεός! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αποθέωση για προπονητή». 
 
Για τον Θανάση Γιαννακόπουλο: «Ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου και τον ευχαριστώ πολύ. Όπως και όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι πραγματικά υποχρεωμένος».
 
Για τον κόσμο: «Ήταν το κάτι άλλο. Αυτού του είδους η στήριξη είναι η ιδανική. Δίνει ώθηση στους παίκτες. Με αυτόν τον κόσμο δίπλα του ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Επίσης, αυτή η λατρεία για την ομάδα αποδεικνύει και το πόσο μεγάλος σύλλογος είναι».
 
Για το αν θα ξαναπάει στο ΟΑΚΑ: «Ήταν πολύ υψηλού επιπέδου το ματς. Όχι όπως αυτά του πρωταθλήματος. Θέλω οπωσδήποτε να πάω και στον επόμενο γύρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε