Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φερέιρα: Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Υπόσχεση πως η ομάδα του θα διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες για τον τίτλο έδωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού που αναφέρθηκε στην καλοκαιρινή προετοιμασία και κατέκρινε τα πλέι-οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα:

Για τον Νίνη: «Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος. Όλα θα εξαρτηθούν αν προπονηθεί το Σάββατο»

Για το αν είναι ανατρέψιμη η διαφορά των επτά βαθμών: «Σαφών και δεν είναι εύκολο. Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους, σίγουρα δεν εξαρτάται από εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος. Έχουμε εννιά ματς, εκ των οποίων ένα με τον Ολυμπιακό, και θέλουμε να κάνουμε εννέα νίκες κι ό,τι γίνει».

Για την μικρή προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, λόγω Εθνικής: «Όταν μιλάμε για προετοιμασία πρέπει να δίνουμε το βάρος στο καλοκαίρι. Εκεί προετοιμάζεται η ομάδα, εκεί μαθαίνει το σύστημα, εκεί την προχωράς όπως θες, εκεί μαθαίνεις του παίκτες. Μετά απλά κάνεις προπονήσεις.

Εγώ όταν ήρθα δουλέψαμε σαν να κάναμε καλοκαιρινή προετοιμασία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αντεπεξήλθαν. Ο Ολυμπιακός είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του, χωρίς την Ευρώπη, να προετοιμαστεί ανάλογα και να κάνει άνετα τα σχέδια του».

Για τον κόσμο: «Τον θέλουμε δίπλα μας, ξέρω το πάθος του για εμάς. Είναι πρόκληση να έχουμε σε κάθε αγώνα δύο ομάδες. Τη μία στο γήπεδο και την άλλη στην εξέδρα».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Δεν το βλέπω σαν εκδίκηση. Είναι απλά ένα παιχνίδι».

Για τα πλέι οφ: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν. Είναι ομάδες με 15 και 20 βαθμούς διαφορά, την οποία παλεύουν να χτίσουν. Το σύστημα αυτό βέβαια υπήρχε πριν έρθω, απλά αναρωτιέμαι γιατί να υπάρχουν».

Για το αν είναι πλεονέκτημα ότι παίζει ο Ολυμπιακός μία ημέρα νωρίτερα: «Δεν έχω να σας δώσω απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Δεν πρέπει αν επηρεάζεται μια ομάδα από το πρόγραμμα, απλά να κάνει το παιχνίδι της».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε