Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φερέιρα: Θα βελτιωθούμε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πως η εμφάνιση της ομάδας του στην Τρίπολη δεν ήταν καλή και υποσχέθηκε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια, ενώ εξήγησε γιατί δεν έβαλε τον Καραγκούνη στην Κοπεγχάγη.

Αναλυτικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε για:

Για το τι έφταιξε και η ομάδα του δεν πήρε τους τρεις βαθμούς:
Δεν κερδίσαμε τη νίκη γιατί δεν βάλαμε γκολ. Παράλληλα είχαμε μια ομάδα επιθετική και πάρα πολύ συγκεντρωμένη στον αγώνα. Θα έλεγα ότι παίχθηκε ένα παιχνίδι αξιώσεων κόντρα σε δύσκολο αντίπαλο που μας δημιούργησε προβλήματα. Εμείς δεν σταθήκαμε καλά.Δεν είχαμε την πρωτοβουλία. Τον έλεγχο του παιχνιδιού. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν έχουμε καλό αποτέλεσμα.

Ποια είναι η προτεραιότητα του:
Η δουλειά πρέπει να γίνει πιο εντατική. Είχαμε λίγο χρόνο, καθώς είχαμε το παιχνίδι στην Δανία. Η ομάδα ήταν μια ομάδα που δεν είχε ησυχία. Και το θέμα, λοιπόν, δεν είναι μόνο να έχεις τον έλεγχο, να έχεις την μπάλα. Το βασικό είναι να έχεις την δυνατότητα αντίδρασης και απάντησης. Δεδομένο ότι ορισμένοι παίκτες δεν απέδωσαν στο 100% γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να το πράξουν. Πιστεύω ότι με χρόνο και εντατικότερη προπόνηση αυτό θα το κατορθώσουν.

Γιατί δεν έβαλε τον Καραγκούνη στην Δανία:
Αυτή η ερώτηση έχει δύο απαντήσεις. Δεν γνώριζα ότι συμπλήρωσε τα εκατό ματς εκείνη την ώρα. Ο τρόπος που εξελίχθηκε το παιχνίδι, αν και δέχομαι ότι θα μπορούσε να παίξει, διότι καταλαβαίνω ότι δεν φτάνεις εύκολα αυτόν τον αριθμό. Πραγματικά θα το άξιζε. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε ένα πρόβλημα με τις κίτρινες. Είχε δεχθεί 3 κάρτες σε τέσσερα ματς.

Όταν έχω να αντιμετωπίσω έναν αγώνα σκέφτομαι τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Η απόφαση μου να βάλω τον Πετρόπουλο είχε στόχο να κάνει την ομάδα πιο επιθετική. Έχω πολύ μεγάλη εκτιμήση στον Καραγκούνη. Όπως έχω σε όλους τους παίκτες που έχουν μια μεγάλη καριέρα και κατά την διάρκεια αυτής κέρδισαν τίτλους. Άρα δεν γνώριζα για τις 100 συμμετοχές και το μέλημα μου ήταν η ομάδα.

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα:
Η ιδέα που είχα πριν φτάσω είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη. Ήταν πρωταθλητής. Να ξέρετε ότι το να μπορείς να κρατήσεις τον τίτλο είναι μερικές φορές πιο δύσκολο από το να το κατακτήσεις. Σήμερα βρεθήκαμε πιο πίσω από τον Ολυμπιακό, όμως, έχουμε αρκετά ματς μπροστά μας. Η ομάδα θα βελτιωθεί και θα δώσουμε την μάχη μας μέχρι το τέλος. Σήμερα είμαστε πίσω μια άλλη μέρα μπροστά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε