Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Φερέιρα:Ο Παναθηναϊκός θα βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αισιόδοξος για την συνέχεια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Πορτογάλος τεχνικός που μίλησε στους συμπατριώτες του για τους λόγους του “διαζυγίου” με τους “πράσινους”.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στην εφημερίδα O Jogo για την παραίτηση του από τον Παναθηναϊκό και δεν κρύφτηκε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του.

Αρχικά, τόνισε για την αποχώρηση του: “Είμαι λυπημένος, αλλά πήρα την απόφαση μου μετά από πολλή σκέψη. Οι οπαδοί, οι οποίοι στην αρχή της σεζόν είχαν καλύτερη διάθεση απέναντι μου, απογοητεύτηκαν με την απόδοση μας. Είχαμε πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι απουσίαζαν από τις προπονήσεις και άλλους με προβλήματα τραυματισμών. Τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα επηρέασαν την απόφαση μου, όμως το κύριο ρόλο είχε η διαφορά από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Η ομάδα θα βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, θα ανεβαίνει η ποιότητα της, γιατί έχει πολλούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο και απλώς χρειάζονται εμπειρία. Η παραίτηση μου δεν σημαίνει ότι το πλάνο που έχει εκπονηθεί, τερματίζεται. Η πίεση στους ποδοσφαιριστές είναι τεράστια, κάτι όμως φυσιολογικό για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που έχει συνηθίσει να νικάει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε