Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φέργκιουσον: Μακάρι να επέστρεφε ο Ρονάλντο

Φέργκιουσον: Μακάρι να επέστρεφε ο Ρονάλντο

Για τον πρόωρο τελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο “Όλντ Τράφορντ” μίλησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Αρχικά ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε:  «Σίγουρα θα το ήθελα αλλά νομίζω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχει ακόμα συμβόλαιο με τη Ρεάλ και ποιοι είναι οι στόχοι του. Ίσως θέλει κάποια στιγμή να αγωνιστεί και σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα αλλά θα ήταν υπέροχο να ερχόταν κάποια στιγμή πίσω σε εμάς».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Είναι ένας παίκτης που ζητάει πάντα την μπάλα μέσα στο γήπεδο και αυτό δείχνει πόσο θάρρος έχει. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν με τραυματισμό, παίκτες που παίζουν στα όρια, παίκτες που δεν φοβούνται μη χτυπήσουν αλλά αυτοί που δεν κρύβονται και πάντα ζητούν την μπάλα στα δύσκολα, είναι και αυτοί που έχουν το περισσότερο θάρρος από όλους».

Κλείνοντας και αφού τόνισε ότι μέσα στους καλύτερους παίκτες που έχει προπονήσει, έκλεισε με χιούμορ: «Αν θυμάμαι καλά, όταν τον πουλήσαμε στη Ρεάλ, είχαμε βάλει όρο να μην αγωνιστεί σε μεταξύ ματς στην Ευρώπη. Το ξέρω ότι τώρα θα έχουμε διαφωνίες αλλά θα βρούμε μια λύση!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε