Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φέργκιουσον κατά δημοσιογράφου – “Να του απαγορεύσουμε την είσοδο” (VIDEO)

Είναι να μην μπει ένας δημοσιογράφος στο… μάτι κάποιου προπονητή. Όταν μάλιστα αυτός είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τότε έχουμε το παρακάτω… παρατράγουδο!
Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε.. κατακόκκινος απ’ το κακό του, από ερώτηση δημοσιογράφου του “Associated Press”, του οποίου ζήτησε -αγνοώντας πως τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά- να αρθεί η διαπίστευσή του!
 
Ο δημοσιογράφος Ρομπ Χάρις ο οποίος απλά τόλμησε να πει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου: “Ο πιο έμπειρός σας παίκτης σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ είναι προφανώς ο Ράιαν Γκιγκς. Πόσο σημαντικός θα είναι την Κυριακή για την ομάδας σας”;
 
Η εμπλοκή όμως του ονόματος του Ουαλού μεσοεπιθετικού σε εξωσυζυγικό σκάνδαλο, φαίνεται πως έχει κάνει και τον Σκωτσέζο τεχνικό ιδιαίτερα ευαίσθητο, παραμονές μάλιστα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Χωρίς να γνωρίζει πως τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, έσκυψε προς το μέρος της υπεύθυνης Τύπου του συλλόγου και της ψιθύρισε: “Ποιος είναι αυτός που ρώτησε για τον Giggsy”;
 
Ακολούθησε ένας μικρός διάλογος μεταξύ των δύο μέχρι να βρεθεί ο εν λόγω δημοσιογράφος, που κατέληξε με τον Σερ να λέει: “Ναι, θα τον πιάσουμε τότε, θα του απαγορεύσουμε την είσοδο την Παρασκευή”.
 
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε