Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Φετφατζίδης: Αυτή θα είναι η χρονιά μου

Φετφατζίδης: Αυτή θα είναι η χρονιά μου

Αισιόδοξος πως θα καθιερωθεί στην ομάδα της καρδιάς του εμφανίστηκε ο Γιάννης Φετφταζίδης που δήλωσε πιο ώριμος σε σώμα και μυαλό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Φετφατζίδη στη “Real Sports”:

Για την φετινή χρονιά και τον ίδιο:”Αισθάνομαι πολύ καλά και πιστεύω ότι είμαι πιο ώριμος σε σώμα και μυαλό για να πραγματοποιήσω μια πολύ καλή σεζόν. Θέλω και πιστεύω πως θα είναι η χρονιά μου. Το θέλω πάρα πολύ. Είμαι περήφανος που ανήκω στον Ολυμπιακό και το μεγάλο μου όνειρο παραμένει να καθιερωθώ στην ομάδα της καρδιάς μου”.

Για την ομάδα: “Η ομάδα είναι γεμάτη εξαιρετικούς παίκτες και ο υγιής ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Έχω όμως κι εγώ τις πιθανότητές μου και θα τις διεκδικήσω με πολλή και σκληρή δουλειά”.

Για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ: “Είναι ένας μοντέρνος προπονητής. Προσπαθεί να μας περάσει αυτά που θέλει και σιγά σιγά να τον καταλαβαίνουμε πιο πολύ. Λογικό είναι να χρειάζεται κάποιος χρόνος ώστε να ανταποκριθούμε. Εμείς οι διεθνείς, εξάλλου, είναι λογικό να θέλουμε λίγο χρόνο παραπάνω. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, όπως αρέσει σε όλη την ομάδα και τον κόσμο”.

Για την προετοιμασία: “Σιγά σιγά μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Τα φιλικά και οι προπονήσεις μάς βοηθούν να… συστηθούμε καλύτερα. Δουλεύουμε σκληρά μαζί με τον κ. Ζαρντίμ, ώστε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα ματς”.

Για το Euro 2012: “Ήταν μία σημαντική εμπειρία για μένα. Ελπίζω να υπάρξει συνέχεια. Όλη η ομάδα θέλει να δώσουμε το παρών και στο Μουντιάλ και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε