Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Φέτος έχουμε καλύτερο ρόστερ αλλά όχι πνεύμα νικητή”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στις διαφορές τις περσινής με την φετινή σεζόν αναφέρθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ που μίλησε και για το ενδιαφέρον της Μπορντό ενώ επανέλαβε πως θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε δηλώσεις αμέσως μετά την βράβευση του για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής. Ο Γάλλος τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος για το βραβείο που παρέλαβε, αλλά είπε ότι γι’ αυτόν έχει σημασία ότι βοήθησε την ομάδα του να πάρει πολύτιμους βαθμούς. “Θα πρέπει να μαχόμαστε και να ψάχνουμε τους βαθμούς για να φτάσουμε στον στόχο μας, ανεξάρτητα με το αν είναι ωραίο ή άσχημο το γκολ που σημειώνουμε. Σημασία έχει η νίκη για εμάς, αλλά για τον κόσμο μετράει και ένα ωραίο γκολ”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην διαφορά πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό:  “
Βρισκόμαστε στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας. Πιστεύω πως μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό και πιστεύω στον τίτλο. Αν καταφέρουμε να πάμε στο «Γ. Καραϊσκάκης» έστω και στο -3, τότε όλα θα είναι ανοικτά. Υπάρχει πίεση και σε αυτούς και σε εμάς, αλλά πιστεύω πως τελικά θα τα καταφέρουμε”.

Παράλληλα, ο Γάλλος εξήγησε τι είναι αυτό που λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό, σε σχεση με τον περσινό: “Πρέπει να έχουμε πνεύμα μαχητή. Αυτό μας λείπει από πέρυσι. Εφέτος έχουμε καλύτερο ρόστερ και περισσότερη ποιότητα σαν ομάδα, όμως αυτό που μας λείπει είναι το πνεύμα μαχητή. Σιγά-σιγά το αποκτάμε και πάλι και αυτό έρχεται μέσα από τους αγώνες. Με τον Άρη παίξαμε καλά και δείξαμε πως έχουμε αυτό το πνεύμα. Αν μάχεσαι τότε δύσκολα χάνεις. Αυτό θέλω να περάσω και στους συμπαίκτες μου. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και η ψυχολογία μου. Αν δώσουμε όλοι μαζί αυτή τη μάχη, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”

Ο Γάλλος αναφέρθηκε και στις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποιο ουσιαστικό σχόλιο:
“Εμείς ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο και όχι με τα όσα γίνονται στη διοίκηση. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, όμως η δουλειά μας είναι μέσα στο γήπεδο και σε αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι”.

Τέλος δεν παρέλειψε να καθησυχάσει τον κόσμο της ομάδας του, όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Μπορντό:
“Είναι τιμητικό που ενδιαφέρεται για μένα μια μεγάλη ομάδα, όπως η Μπορντό. Αλλά τώρα είμαι αφοσιωμένος μόνο στον Παναθηναϊκό. Δεν σκέφτομαι να φύγω και θα τα δώσω όλα για την επίτευξη των στόχων μας στην Ελλάδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε