Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Φεύγει από τη Σίτι ο Τουρέ!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τον Ιανουάριο θα κλείσει η καριέρα του Γιάγια Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος δεν υπολογίζεται από Πεπ Γκουαρντιόλα, και αυτό φάνηκε από την απόφαση του Ισπανού τεχνικού να αφήσει τον Ιβοριανό άσο εκτός λίστας από τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League.

Ο Τουρέ, που από το 2010 έως την περασμένη σεζόν ήταν ένα από τα βασικά κλειδιά στη μεσαία γραμμή των «πολιτών», έχει χάσει τη θέση του βασικού από την ημέρα που ανέλαβε την αγγλική ομάδα ο Γκουαρντιόλα, έχει αποφασίσει στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο ν’ αναζητήσει σε άλλη ομάδα την τύχη του.

Δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν πως ενδιαφέρον για τον 33χρονο παίκτη έχει εκδηλώσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αναζητεί έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παράλληλα, ενδιαφέρον για τον έμπειρο μέσο φέρεται να έχει εκδηλώσει και ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της Άρσεναλ, με έναν παίκτη, που θα προσθέσει εμπειρία.

Τέλος, για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ενδιαφέρονται οι Γιουβέντους και Ίντερ, ενώ ο Ουκρανός ατζέντης του, Ντμίτρι Σέλουκ, φέρεται να συζητάει και με ορισμένες κινεζικές ομάδες, προκειμένου να μετακομίσει ο Τουρέ στη συγκεκριμένη χώρα, έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Πολλοί θεωρούσαν βέβαιη την αποχώρησή του από το «Ετιχαντ» μετά την έλευση του Πεπ Γκουαρντιόλα από τη Μπάγερν λίγο πριν το κλείσιμο της περασμένης περιόδου, με την Ίντερ να ήταν μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκε για να υπογράψει μαζί του.

Ο τεχνικός της Σίτι είχε το δικαίωμα να συμπεριλάβει 17 ξένους στη λίστα για τους αγώνες του ομίλου του Champions League, όπου η ομάδα του αντιμετωπίζει τις Μπαρτσελόνα, Γκλάντμπαχ και Σέλτικ. Οι «πολίτες» είχαν 18 στο δυναμικό τους, με τον Γιάγια Τουρέ να μένει εκτός τελικά της σχετικής λίστας.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε