Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Φεύγει και ο Ζιλμπέρτο – “Δεν θα κάτσω να ακούω ένα μάτσο ηλίθιους”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στο ντέρμπι, υπογραμμίζοντας πως στην Ελλάδα κανείς δεν τιμωρείται.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος τόνισε αρχικά στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα globoesporte.globo.com :
 
«Δεν είναι το πρώτο ατυχές γεγονός στην Ελλάδα. Έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Όταν συμβαίνει σε μένα δεν δίνω μεγάλη αξία. Δεν θα κάτσω ν’ ακούσω ένα μάτσο ηλίθιους. Τους αγνοώ. Αλλά ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι περισσότερο στοχοποιημένος.
 
Ήταν «καυτή» η ατμόσφαιρα του ντέρμπι, όλοι αυτοί οι ανόητοι έκαναν ήχους σαν μαϊμούδες. Το πρόβλημα δεν είναι οι φίλοι του Ολυμπιακού. Πρόσφατα στην Ξάνθη, ο ρατσισμός έκανε και εκεί την εμφάνιση του, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Κανείς δεν τιμωρείται.
 
Στην συνέχεια της συνέντευξης του ο μέσος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στα επεισόδια του «Γ. Καραϊσκάκης». «Η όλη κατάσταση ήταν πολύ επικίνδυνη. Κάποιοι οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο και προσπάθησαν να μας χτυπήσουν, μετά το ματς στην είσοδο για τ’ αποδυτήρια. Ευχαριστώ τον Θεό, που κανείς δεν χτύπησε».
 
Ακόμη αναφέρθηκε και στο τι θα κάνει μετά το συμβόλαιο του, που λήγει μετά την λήξη της αγωνιστικής περιόδου. «Την περασμένη σεζόν είχαμε μια κουβέντα για επέκταση του συμβολαίου. Αλλά ήταν νωρίς. Τώρα σκέφτομαι, ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να συνεχίσει η ομάδα μαζί μου. Ακόμα και εγώ δεν θέλω να συνεχίσω. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα, ήταν φανταστική εμπειρία. Παρόλο την οικονομική κρίση, το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα».
 
Τέλος, κλείνοντας είπε ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και είναι έτοιμος για μία νέα εμπειρία, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση της Φλαμένγκο το προηγούμενο καλοκαίρι.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε