Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Φεύγει ο Σερμαντίνι – Δεν παίρνει παίκτη ο ΠΑΟ

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.
ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γκεόργκι Σερμαντίνι στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας που δίνει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να αποκτήσει κι άλλον ξένο παίκτη. Οι πράσινοι πάντως λένε ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν άλλη μετεγγραφή στην παρούσα φάση.

Ο Γεωργιανός σέντερ ήταν δεδομένο ότι δεν θα είχε τις ευκαιρίες φέτος, αφού ο Παναθηναϊκός είναι γεμάτος στις θέσεις των ψηλών. Η παρουσία των Μάριτς, Βουγιούκα, Μπατίστ, Φώτση, Τσαρτσαρή και Καϊμακόγλου θα περιόριζε στο ελάχιστο τον χρόνο συμμετοχής του Σερμαντίνι και γι’ αυτό ο Ομπράντοβιτς προτίμησε να πάει σε ομάδα που θα παίζει.

Η Ολύμπια Λιουμπλιάνας έδειξε ενδιαφέρον και όλα δείχνουν ότι η μετεγγραφή θα πραγματοποιηθεί. Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι θα μείνει ο Μπόγρης. Ο νεαρός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοτς κάτι που φάνηκε και από το ότι δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στα φιλικά.

Έτσι οι πράσινοι θα πορευτούν με 12 παίκτες, συν τους πιτσιρικάδες Καραμολέγκο και Μαραγκό. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ομπράντοβιτς θα έχει στη διάθεση του τόσο μικρό ρόστερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε