Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φεύγει παίκτης που υπολόγιζαν στον ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Λουίς Γκαρσία προέκυψε σημαντική είδηση. Παίκτης ο οποίος υπολογιζόταν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Ζιλμπέρτο Σίλβα, Βύντρα ή Μπιάρσμιρ οι επικρατέστεροι για αποχώρηση.

Το σίγουρο είναι ότι ένας παίκτης, όχι από αυτούς που ήταν ούτως η αλλιώς στην πόρτα της εξόδου, σύντομα θα αναχωρήσει από την Παιανία με προορισμό ομάδα του εξωτερικού.

Το θέμα είναι ποιος είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής. Η πρώτη περίπτωση είναι να φύγει ένας εκ των Βύντρα ή Μπιάρσμιρ. Οι “πράσινοι” θέλουν να αποκτήσουν κι άλλον κεντρικό αμυντικό και θέλουν να ανοίξουν χώρο στο ρόστερ. Σύμφωνα με τις ενδείξεις υπάρχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Η δεύτερη περίπτωση είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο παίκτης δεν ανανεώνει οπότε θα φύγει ελεύθερος. Αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον τέως αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο παίκτης που θα φύγει.

Λουίς Γκαρσία: Ήρθα σε μεγάλη ομάδα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε