Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Φεύγουν όλοι απ’την ΑΕΚ – Αποκάλυψαν ότι είχαν υποβάλει παραιτήσεις

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Σταύρος Αδαμίδης και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την ήττα από τον ΟΦΗ αποκάλυψαν, μέσω ανακοίνωσης, ότι είχαν υποβάλει την παραίτηση τους στον Νίκο Νοτιά από τις 6 Οκτωβρίου. Στο μεγαλομέτοχο της Ένωσης βρίσκεται πλέον το “μπαλάκι”, εξελίξεις στην ΓΣ της ΠΑΕ την 1η Νοεμβρίου.

Η ήττα από τον ΟΦΗ εκτός από την απώλεια των βαθμών έφερε και διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης αλλά και τα μέλη του ΔΣ αποχωρούν από την ΠΑΕ την 1η Νοεμβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ.

Οι παραιτήσεις τους είχαν υποβληθεί στον Νίκο Νοτιά από τις 6 Οκτωβρίου, την ημέρα δηλαδή της πρόσληψης του Νίκου Κωστένογλου.

Η ανακοίνωση:

“Είναι εμφανές ότι η ομάδα μας νοσεί σε πολλά επίπεδα και αντιμετωπίζει προβλήματα τα οποία αντικειμενικά ξεπερνούν την προσπάθεια που καταβάλλει η παρούσα Διοίκηση. Για τους λόγους αυτούς στις 6 Οκτωβρίου οι κ.κ. Σταύρος Αδαμίδης, Χάρης Κοσμάτος, Κωνσταντίνος Καπετανάκης, Δημήτρης Καψής και Μάκης Κασνακίδης, έθεσαν γραπτώς τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του μεγαλομετόχου κου Νίκου Νοτιά, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν στην εξαγγελθείσα Εκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου και προσδοκούμε πως θα βρεθεί άμεση και μακροπρόθεσμη λύση για το μέλλον της ΑΕΚ.
 

Μέχρι την ημερομηνία της ανωτέρω Γ.Σ, η παρούσα Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθειά της έτσι ώστε η επόμενη Διοίκηση να αναλάβει την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση , τηρουμένων πάντα των δύσκολων εδώ και τόσο καιρό συνθηκών.
 
Kαλούμε για άλλη μία φορά όλους τους ΑΕΚτζήδες να πορευτούμε ενωμένοι αφήνοντας πίσω μας τεχνητές και μη διχόνοιες και στηρίζοντας τους παίκτες και τον προπονητή μας. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους μας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε