Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Φιέστα για δυο στο Φάληρο και άλλοι οκτώ στο… τάλιρο

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 27η αγωνιστικής με τους “ερυθρόλευκους” να επιδιώκουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν να γιορτάσουν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Αγώνες – “φωτιά” για την σωτηρία με 8 ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση 5 βαθμών.

Το πρόγραμμα της 27 αγωνιστικής της Superleague:
 

 

Σκόντα Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 19:00 ΕΤ-1

 
Οι Ακρίτες απέχουν τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και τον Αστέρα Τρίπολης και μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό την προηγούμενη εβδομάδα θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Από την άλλη οι Αρκάδες μπορεί να προέρχονται από την σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου ωστόσο δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλειες.
 

Άρης – Πανσερραϊκός 19:00 Novasports 5

 
Να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη θέλουν οι “κιτρινόμαυροι” στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδας του μετά το 4-3 στην Κέρκυρα και αναμένεται να παρατάξει τον Άρη με τους ίδιους προσανατολισμούς. Στην αντίπερα όχθη οι Σερραίοι θέλουν το απόλυτο στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος για να έχουν ελπίδες να σωθούν.
 

 

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 19:00 Novasports 3

 
Η βαθμολογική θέση της ομάδας του Γιώργου Δώνη και το δύσκολο πρόγραμμα δεν επιτρέπει να συνεχιστούν οι πανηγυρισμοί για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Την ίδια ώρα ο “δικέφαλος του βορρά” καλείται να ξεπεράσει την τραγική εμφάνιση και τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ.
 

 

Ηρακλής – Πανιώνιος 19:00 Novasports 6

 

Ο νικητής, μάλλον, ξεμπερδεύει με την παραμονή. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν άγχωσε ιδιαιτέρα τον γηραιό που βλέπει το ματς σαν ευκαιρία για να περάσει ξένοιαστα τις τελευταίες αγωνιστικές. Από την άλλη οι Νεοσμυρνιώτες που έρχονται από την… αυτοκτονία κόντρα στην Λάρισα είχαν να διαχειριστούν και το επεισόδιο Λεμονή-Μήτρογλου, με τον Έλληνα επιθετικό πάντως να βρίσκεται στην αποστολή.

 

Καβάλα – Ολυμπιακός Β. 19:00 Novasports 4

 
Ματς Ευρώπης για τις δύο ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 5η θέση και όποιος αναδειχθεί νικητής θα πάρει σημαντικό προβάδισμα για να βρεθεί στα πλέι-οφ. Με τον Γιάννη Μαντζουράκη να κάνει το ντεμπούτο του οι “Αργοναύτες” θέλουν να εκμεταλλευτούν και την τα όσα έγιναν στους Βολιώτες μετά τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο.
 

 

Λάρισα – Εργοτέλης 19:00 Novasports 7

 
Μπορεί η λέξη τελικός να έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές φέτος για την Λάρισα όμως τώρα έχει κυριολεκτική έννοια. Με νίκη η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου παραμένει ζωντανή, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ετοιμάζει βαλίτσες για Football League. Ο αντίπαλος; Μόνο εξασφαλισμένος δεν είναι.
 

 

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 19:00 ΝΕΤ

 
Θα πανηγυρίσει την μαθηματική κατάκτηση ο Ολυμπιακός ή θα γιορτάσει μέσα στο Φάληρο η ΑΕΚ την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου. Απαντήσεις το απόγευμα της Κυριακής στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
 

 

Παναθηναϊκός – Κέρκυρα 19:00 Νοvasports 1

 
Με στόχο να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη και τον Φερέιρα να δοκιμάζει ξανά το 4-4-2 οι “πράσινοι” φιλοξενούν στο ΟΑΚΑ την Κέρκυρα που, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα που έχει φέρει, παλεύει όλα της τα παιχνίδια.
 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 26… ΣΤΡΟΦΕΣ

 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 64
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 54
ΑΕΚ 43
ΠΑΟΚ 40
ΚΑΒΑΛΑ 38
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 38
ΑΡΗΣ 33
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 32
ΗΡΑΚΛΗΣ 32
ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ 32
ΚΕΡΚΥΡΑ 30
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 30
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 29
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 28
ΛΑΡΙΣΑ 24
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 20
 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Κυριακή 03 Απριλίου 2011)

 
ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 19:00
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ 19:00
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 19:00
ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 19:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΞΑΝΘΗ 19:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ 19:00
ΠΑΟΚ – ΛΑΡΙΣΑ 19:00
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 19:00
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε