Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Φιγκερόα για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

Δημοσίευμα ιστοσελίδας της Αργεντινής θέλει το διεθνή επιθετικό να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των δυο ελληνικών ομάδων.
Στην μεταγραφική λίστα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Λουτσιάνο Φιγκερόα σύμφωνα με την ιστοσελίδα “lacapital.com.ar”.
 
Ο 30χρονος φορ είχε βρεθεί πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Άρη, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, αφού ήθελε περισσότερα χρήματα από τα 300.000 ευρώ που του πρόσφεραν οι “κίτρινοι”. Επιπλέον πρέπει να αποδεσμευθεί από την Ροζάριο Σεντράλ, κάτι που ακόμη δεν έχει συμβεί.
 
Σύμφωνα με το “lacapital.com.ar” συνεχίζονται οι συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται, ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε αναμονή δύο προτάσεων από την Ελλάδα.
 
“Οι ενδιαφερόμενες ομάδες είναι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, που εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν περισσότερα χρήματα από τον Άρη καλύπτοντας τις απαιτήσεις του”, αναφέρει το σχετικό άρθρο.
 
Ο διεθνής φορ (15 συμ. / 9 γκολ) την περασμένη περίοδο σημείωσε 12 γκολ σε 36 εμφανίσεις, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Μπέρμιγχαμ, Κρουζ Αζούλ, Βιγιαρεάλ, Ρίβερ Πλέιτ, Τζένοα και Μπόκα Τζούνιορς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε