Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Φιλί ζωής” από τον Ντάνι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με γκολ του Πορτογάλου, Ρικάρντο Ντάνι στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής πήρε την ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Ξάνθη που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από μισή ώρα λόγω της αποβολής του Φλίσκα.

Οι Ακρίτες κατάφεραν να προηγηθούν από τα… αποδυτήρια με την κεφαλιά του Καζάκη μετά από σέντρα του Κομεσίδη, ενώ στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαν την υπεροχή και θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα.
 
Στην επανάληψη ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες όμως το 0-1 κρατούσε ελέω Γκσπούρνινγκ. Στο 58΄ο Φλίσκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο γηραιός πίεσε ακόμα περισσότερο με τον Ντάνι να λυτρώνει την ομάδα του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής (70′ Καϊτά), Χοσέμι, Αραμπατζής (64′ Μαχοπ), Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (81′ Ρόμπλες), Γκαρσία, Μάρα, Ζερκά, Επαλέ

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομεσίδης, Αντεφέμι (58′ Βάλλας), Πίντο, Κωστούλας, Μπόατενγκ, Πόι, Καζάκης, Φλίσκας, Στιούαρτ, Κατόνγκο (64′ Κιντάνα)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε