Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Φιλί ζωής” στην ΑΕΛ από τον Μετίν

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Τούρκος σκόραρε δύο φορές και οδήγησε τη Λάρισα στη νίκη με 2-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό σε ματς που είχε χαρακτήρα τελικού για την ΑΕΛ. Με δέκα τελείωσαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η Λάρισα ήταν αυτή που καιγόταν περισσότερο για τη νίκη και το έδειξε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 4′ ο Μετίν έφτασε κοντά στο 1-0 αλλά το οριζόντιο δοκάρι του Ράντμαν σταμάτησε το χτύπημα φάουλ του Τούρκου.

 
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Πανσερραϊκού. Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια όμως ο Μετίν είχε διαφορετική άποψη.
 
Ο Μπλάζεκ έκανε την κίνηση από τα δεξιά, πάσαρε στον Μετίν ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και λύτρωσε τους φιλάθλους στην AEL FC ARENA.
 
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Κωστένογλου. Ο Κουζέν ήταν αυτός που έκανε την πάσα και ο Μετίν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σφράγισε την επικράτηση της ΑΕΛ.
 
Στο 62′ ο Μετίν σημείωσε το τρίτο του γκολ το οποίο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ και 16 λεπτά αργότερα ο Λεοζίνιο έβαλε ξανά στο ματς τον Πανσερραϊκό με το τέρμα που σημείωσε μειώνοντας σε 2-1.

Η ΑΕΛ, αν και στα τελευταία λεπτά έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπλάζεκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κράτησε μέχρι το τέλος και πήρε το τρίποντο που την φέρνει πάνω από τον Πανσερραϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 92′ όταν ο Νταλέ κέρδισε τις κόντρες και έπεσε στην περιοχή μετά από επαφή που είχε με τον Κατσιαρό.

Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Κατσιαρός, Νταμπίζας, Ρομέου, Ταλ (46′ Ρέτζας), Μετίν, Ταυλαρίδης, Μπλάζεκ, Κουζέν (76′ Τσιμπάμπα), Σίμιτς, Αμπουμπακάρι (46′ Ιγκλέσιας).

Πανσερραϊκός (Μόμσιλο Βούκοτιτς)
:Ράντμαν, Άμο, Κάστρο (58′ Κις), Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Παντελιάδης (46′ Αλβάρεζ), Νταλέ, Μαβένε, Παπαζογλου, Σίντιτς (69′ Λεοζίνιο), Πάρκερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε