Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φιλικά με Γαλατασαράι ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι “ερυθρόλευκοι” θα υποδεχθούν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την τουρκική ομάδα σε φιλική αναμέτρηση στις 17 Αυγούστου, ενώ οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν το καλοκαίρι της επόμενης χρονιάς να πραγματοποιηθεί ακόμη ένα παιχνίδι στη γειτονική χώρα.
Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως ήρθε σε συμφωνία με την Γαλατασαράι, ώστε οι δύο σύλλογοι να αναμετρηθούν σε φιλικό αγώνα την 17η Αυγούστου (ημέρα Τετάρτη) στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.
 
Πρόκειται για τον 9ο αγώνα φιλικό αγώνα που θα δώσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν, με την αρχή να γίνεται στις 19 Ιουλίου (19:30) με το ματς με την Πολόνια.
 
Στις 24 Ιουλίου (20:00) οι ερυθρόλευκοι θα συγκρουστούν με την Ζούλτε Βάρεγκεμ, ενώ στις 26/7 (20:00) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με την Βέρντερ Βρέμης. Στις 30 Ιουλίου (20:30), οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν την Μπρέντα, ενώ στις 31/7 (14:00) θα παίξουν με την Χέρενφεϊν.
 
Στις 4 Αυγούστου θα έρθει στην χώρα μας η Γουέστ Μπρομ για να αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊ8σκάκης”, ενώ στις 7 Αυγούστου (20:45), οι “ερυθρόλευκοι” θα μεταβούν στην Ιταλία για να αγωνιστούν κόντρα στην Κατάνια. Στις 13 Αυγούστου οι Πειραιώτες θα παίξουν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο “Ζωσιμάδες”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε