Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φιλική νίκη του Άρη με Σολτάνι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αλγερινός έκανε… σεφτέ στα γκολ με την φανέλα των Θεσσαλονικέων, δίνοντας τους τη νίκη σε φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Ατρόμητο, στο Καρπενήσι. 1-0 το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στους Περιστεριώτες, στο πρώτο φιλικό και των δύο ομάδων.
Ο Άρης είχε και την συμπαράσταση περίπου 500 φίλων του, οι οποίοι ταξίδεψαν από τις γύρω περιοχές με ΙΧ και πούλμαν για να δουν τα… αποκαλυπτήρια της ομάδας τους!
 
Μάλιστα νωρίς-νωρίς πανηγύρισαν, αφού μόλις στο 11΄ ένα από τα νέα αποκτήματα της καλοκαιρινής περιόδου, ο Καρίμ Σολτάνι πήρε την ασίστ από τον Καστίγιο και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το παρθενικό του γκολ με την κίτρινη φανέλα!
 
Οι δύο προπονητές, Τσιώλης και Δώνης, δοκίμασαν πολλά σχήματα αλλά και πρόσωπα καθώς ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές ήταν πάρα πολλές και οι καλές φάσεις ελάχιστες! Άλλωστε όσο περνούσε η ώρα η κούραση από την σκληρή προετοιμασία ήταν φανερή και οι παίκτες δεν είχαν δυνάμεις.
 
Να τονίσουμε ακόμα, πως μεταξύ άλλων το παιχνίδι παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, ο ομόλογός του στην ΠΑΕ Αρης, Θανάσης Αθανασιάδης, αλλά και οι δύο αντιπρόεδροι της ομάδας της Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σαρρής και Ηλίας Πόππης.
Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Αρης: Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Γιαννίτσης, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Κασναφέρης, Καπετάνος, Τόχα, Σολτάνι, Καστίγιο

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας, Φυτανίδης, Τάτος, Μπρίτο, Αναστασάκος, Μπάλας, Καραγκούνης, Πίτου Γκαρσία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε