Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Φιλικό… διαζύγιο με Καραγκούνη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Γιώργος Καραγκούνης γευμάτισαν την Τρίτη, σε μία προσπάθεια να αποκατασταθούν οι σχέσεις του παίκτη με την ομάδα, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι με την παραμονή του διεθνούς μέσου στον Παναθηναϊκό.

Μετά τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του Γιώργου Καραγκούνη την περασμένη εβδομάδα, στις οποίες αποκάλυψε πως δεν θα ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό, το κλίμα που είχε διαμορφωθεί ήταν… βαρύ, αφού είχε βγει στην επιφάνεια η πικρία του παίκτη για τον τρόπο που η διοίκηση και ο προπονητής χειρίστηκαν την περίπτωσή του.

Στο ραντεβού της Τρίτης, ο διεθνής μέσος εξήγησε στον Γιάννης Αλαφούζο το παράπονό του, για το γεγονός ότι το θέμα τράβηξε πολύ και έφτασε μέχρι εδώ.

Από την δική του μεριά ο επικεφαλής της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” προσπάθησε να εξηγήσει στον Καραγκούνη τον τρόπο που λειτούργησε η διοίκηση και εντέλει οι δύο πλευρές βρήκαν ένα σημείο επαφής ώστε να λυθεί το θέμα.

Από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου ξεκαθαρίστηκε επίσης ότι η πόρτα της Παιανίας θα είναι ανοιχτή, όταν ο “Τυπάρας” αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Τον “έκλεισε” – Στα… πράσινα και πάλι ο Κουίνσι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε