Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φιλικό… ξύλο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επτά χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν την φιλική αναμέτρηση της ομάδας τους με την Μπενφίκα, στο Τορόντο και είδαν τους παίκτες να πιάνονται στα χέρια με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Δείτε το βίντεο.

Οι “πράσινοι” ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τους “αετούς” και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για την σεζόν 2009-10. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια θα επιστρέψουν για την προετοιμασία της νέας σεζόν στις 5 Ιουλίου.

 
Το φιλικό στον Καναδά, όμως, μόνο σαν “αγγαρεία” δεν το είδαν οι παίκτες των δύο ομάδων. Τα νεύρα ήταν πολλά από την αρχή της αναμέτρησης και τα πράγματα ξέφυγαν λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Αφορμή ένα σκληρό μαρκάρισμα του Νταβίντ Λούις στον Δημούτσο, το οποίο προκάλεσε και την αποβολή του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού της Μπενφίκα.
 
Στη συνέχεια, ο Λέτο και ο Αΐρτον ήρθαν στα χέρια, ο Σιμάο και ο Μενέσες άρχισαν να σπρώχνονται και ο Καντέ είχε διαμάχη με τον Ρουί Κόστα (τεχνικό διευθυντή της Μπενφίκα) που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάστηκε η είσοδος της ασφάλειας στον αγωνιστικό χώρο για να επανέλθει η ηρεμία μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινά με καθυστέρηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε