Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Final Four 2017 – Σφαιρόπουλος: “Η προσωπικότητα των παικτών μετράει στο τέλος”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε, δίχως περαιτέρω προβλήματα, την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της Nova, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

“Δεν νομίζω πως υπάρχουν μυστικά. Στα δύο παιχνίδια της regular season χάσαμε. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Δεν νομίζω ότι ένας προπονητής μπορεί να αλλάξει εντελώς τη φιλοσοφία του. Μπορεί να βάλεις κάτι καινούργιο. Στη γενική εικόνα και τη γενική φιλοσοφία δεν μπορείς να επέμβεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Οι εκπλήξεις είναι λίγο σπάνιες. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Δεν μετράει τι έγινε στο παρελθόν. Κάθε Final Four είναι διαφορετικό. Ακόμα και για εμάς που παίζουμε πάλι με την ΤΣΣΚΑ… Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ιδίως τώρα που παίζουμε με την ΤΣΣΚΑ ως πρωταθλήτρια Ευρώπης”, ανέφερε.

“Χρειάζεται και δουλειά και καλή οργάνωση στα τελευταία λεπτά και καθαρό μυαλό, για να διαβάσουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Το κυριότερο είναι η προσωπικότητα των παικτών. Αυτή μετράει μέσα στο παιχνίδι. Χρειάζεται καλή οργάνωση, αλλά η προσωπικότητα των παικτών μετράει στο τέλος”, συμπλήρωσε για το τι μετράει στα τελευταία λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε