Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Φινάλε πρωταθλητών στο Περιστέρι – Έκλεψε την παράσταση ο “Φέτφα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο, νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο και πήρε το ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει του τελικού του κυπέλλου. Εκπληκτικό τέρμα σημείωσε ο Φετφατζίδης.

Δείτε το Live του αγώνα

Μαρινάκης: Αυτό το πρωτάθλημα το αφιερώνω στον Θεοδωρίδη

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Βαλβέρδε στον πάγκο του είχε πολλές αλλαγές στη σύνθεση του και χρειάστηκε να περάσει ένα ημίχρονο για να βρει το ρυθμό του.
 
Στο πρώτο μέρος οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι όμως με εξαίρεση την ευκαιρία του Φέισα στο 31′ δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Ράντμαν.
 
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Βαλβέρδε είχαν ένα εκπληκτικό 20λεπτο. Στο 47′ κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Φουστέρ το έκτελε άσχημα και ο Ράντμαν μπλόκαρε.
 
Στο 60′ και πάλι ο Ισπανός δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου κάτι που έκανε ο Μαρκάνο ένα λεπτό αργότερα.
 
Στο 66′ ο Φετφατζίδης με εκπληκτικό τρόπο πλάσαρε τον Ράντμαν και σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς.
 
Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο Τάτος σπατάλησε την ευκαιρία που είχε και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το ερχόμενο Σάββατο στον τελικό του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Νάστος, Τόμας, Ζουέλα, Οικονόμου, Ιγκλέσιας (65’ Δημούτσος), Σφακιανάκης, Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης (65’ Επστάιν), Τάτος, Μήτρογλου (71’ Καραμάνος).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ (76’ Ορμπάιθ), Μόνχε, Μακούν (82’ Ποτουρίδης), Ντιόγκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε