Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φλωρίδης: Για σένα έχω κάνει κρατητήριο!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS

Απρόσμενη εξέλιξη υπήρξε στις συζητήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον υποψήφιο αγαραστή, Βασίλη Φλωρίδη αφού ο τελευταίος συνελήφθη μιας και εκκρεμούν εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις. Με ανακοίνωση του πάντως ξεκαθαρίζει το θέμα.

Ο Βασίλης Φλωρίδης βρίσκεται στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και στην οποία έδειξε καταθέσεις ύψους 10 εκ. ευρώ  στην Τουρκία για να τους πείσει, ήρθε η σύλληψη και όπως είναι λογικό αυτό ανησύχησε τον Ζαγοράκη και τους υπόλοιπους.

Ο Βασίλης Φλωρίδης με γραπτή του δήλωση ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

“Μετά την επίδειξή βεβαίωσης των καταθέσεών μου 10 εκατ. ευρώ και ενώ έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, εμφανίστηκαν πέντε αστυνομικοί για εξακρίβωση στοιχείων και προσήλθαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μου επεδείχθη μία απόφαση εναντίον μου για ψευδομαρτυρία που αφορά το διαζύγιό μου με την πρώην σύζυγο μου.
 
Η απόφαση βγήκε ερήμην μου και ποτέ δεν έλαβα γνώση για αυτήν γιατί παραδόθηκε σε άγνωστη προς εμένα διεύθυνση και την οποία δεν έλαβε καν ο αντίκλητος δικηγόρος μου.
 
Η προσαγωγή μου έγινε την ώρα που απουσίαζε ο εισαγγελέας υπηρεσίας και σε ώρα τέτοια που δεν μπορώ ούτε έφεση να κάνω, ούτε και να πληρώσω το πρόστιμο που αναλογεί σε ποσό μικρότερο των δέκα χιλιάδων ευρώ.
 
Από εδώ και εμπρός θα τραγουδάω μαζί σας «Για σένα έχω κάνει κρατητήριο»   
 
Εμείς μαζί για μια ζωή. Βασίλης Φλωρίδης.”

Έγινε η συνάντηση με Φλωρίδη – Ο Κατσαρής ενημερώνει τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε