Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Φλωρίδης: Να πάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Να δημιουργήσει μία ομάδα, που θα μπορέσει να φέρει στην Τούμπα το πρωτάθλημα, θέλει υποψήφιος μεγαλομέτοχος του “δικέφαλου του Βορρά”.
 
Μιλώντας στην εφημερίδα “Εξέδρα”, ύστερα και από την συμφωνία με τον Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και την κατάθεση των 500.000 ευρώ, ο Βασίλης Φλωρίδης, αναφέρθηκε στα μεγάλα σχέδια που έχει για τους Θεσσαλονικείς.
 
“Κρατήσαμε τον λόγο μας και βάλαμε τα πρώτα 500χιλιάρικα. Είχαμε πει ότι όλα θα τακτοποιηθούν. Εκείνο που θέλουμε είναι να φέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και να τον κάνουμε πρωταθλητή”.
 
Όσον αφορά τα υπεσχημένα χρήματα που μπήκαν την Δευτέρα το πρωί…”Και τα υπόλοιπα θα μπουν στην ώρα τους για να μετάσχουμε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, όπως συμφωνήσαμε”.
 
Από την άλλη, ο Γιώργος Σαχπατζίδης τόνισε: “’Ο,τι είπαμε το κάναμε. Προχωράμε ενωμένοι για να κάνουμε μεγάλο τον ΠΑΟΚ. Συνολικά θα μπουν 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Έξι θα βάλει ο κ. Φλωρίδης και ενάμισι εγώ, ώστε να ελέγξουμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Έχουμε μακρόπνοο πρόγραμμα για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι ο φυσικός αντίπαλος του κατεστημένου και του αξίζουν μόνο τίτλοι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε