Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Φωνή λαού, οργή Θεού

Φωνή λαού, οργή Θεού
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.06.2010 | 22:09
Πρώτη δημοσίευση: 01.06.2010 | 22:09

Περίπου 10.000 φίλοι του Ηρακλή κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να διαμαρτυρηθούν για τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Στο "χείλος του γκρεμού" ο Ηρακλής
Τουλάχιστον επτά χιλιάδες φίλοι των “κυανόλευκων” βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Ιβανώφειο ενώ αρκετοί ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν τρόπο να μπουν στο γήπεδο και έμειναν έξω.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, ο κόσμος που ξεκίνησε αμέσως μετά την πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ξεπερνούσε κατά πολύ τις δέκα χιλιάδες. Ανάμεσά τους αθλητές και παράγοντες απ’ όλα τα αθλήματα του “Γηραιού”, όπως ο Κατσαμπής, η Κελεσίδου, ο Φανάρας και ο Κακιούσης, ενώ το κεντρικό σύνθημα του κόσμου ήταν το “η πόλη θα καεί, αν ρίξετε τον Ηρακλή”.

Σε δηλώσεις του, μάλιστα, ο πρόεδρος του Ηρακλή Γιάννης Τάκης συμφώνησε με την άποψη που είχε εκφράσει νωρίτερα ο Αντώνης Ρέμος περί επέμβασης εισαγγελέα.
“Ό,τι και να κάνουν, ο Ηρακλής του χρόνου θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Είναι μία δοκιμασία», είπε και πρόσθεσε: «Ακολουθεί μία πολύ δύσκολη εβδομάδα αλλά στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Από αύριο κιόλας θα ζητήσουμε εισαγγελική παρέμβαση να κατασχεθούν όλοι οι φάκελοι που κατέθεσαν στη Σούπερ Λίγκα ώστε με ανοικτά πλέον χαρτιά να δούμε τι κατέθεσε κάθε ομάδα και πώς κάποιες άλλες ομάδες πήραν πιστοποιητικό”, δήλωσε ο Γιάννης Τάκης.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο