Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φοράει τα “ερυθρόλευκα” ο Τζιόλης – Στην… πόρτα της εξόδου ο Ουρτάδο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Βαλβέρδε έδωσε το “οκ” για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή, στην συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας, Γιάννη Βρέντζο, σε περίπτωση αποχώρησης του Ουρτάδο. Οι αμυντικοί μέσοι που έχει προκρίνει ο Ισπανός τεχνικός. Πρώτο φιλικό στο “Καραϊσκάκη” με την Γουέστ Μπρομ
 
Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι ο Έλληνας διεθνής μέσος θα αποκτηθεί ως δεύτερος κόφτης, στην θέση του Ουρτάδο. Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και παράλληλα εξετάζονται οι τρόποι αποδέσμευσής του. Και αυτό γιατί σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα επόμενος σταθμός για να συνεχίσει την καριέρα του, οι Πειραιώτες θέλουν να είναι προετοιμασμένοι.
 
Η υπόθεσή του θεωρείται ιδιαίτερα εύκολη, αφού εδώ και αρκετές μέρες ο Έλληνας διεθνής κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί στο Λιμάνι, και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του “Γαύρου”, ο Τζιόλης πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ίσως εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις
 
Πέρα από τον αντικαταστάτη του Ουρτάδο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει προκρίνει την περίπτωση του Φερνάντο Τισόνε της Σαμπντόρια, τον οποίο η ιταλική ομάδα παραχωρεί δανεικό για έναν χρόνο.
 
Στο στόχαστρο έχει μπει εσχάτως και ο Βάλτερ Γκαργκάνο της Νάπολι, με τα Μέσα από την Ιταλία να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη συνάντηση του αθλητικού διευθυντή των «παρτενοπέι», Ρικάρντο Μπιγκόν, με τον μάνατζερ του παίκτη για να του μεταφέρει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών.
 
Οι υπόλοιπες λύσεις που υπάρχουν στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Ανάν της Σάλκε και ο Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν. Ο Ζέλσον Φερνάντες που επίσης ενδιέφερε καταλήγει στη Λέστερ, όπως όλα δείχνουν, ενώ ο Θαπατέρ πήγε οριστικά στη Λοκομοτίβ Μόσχας
 
“Αποκαλυπτήρια” για τον Ολυμπιακό μπροστά στο κοινό του, αφού οι “ερυθρόλευκοι” υποδέχονται στις 21:45 τη Γουέστ Μπρομ, στην πρώτη φετινή τους εμφάνιση στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Ολυμπιακού: Κοστάντσο, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε