Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φορτούνης: “Τιμή μου ο Ολυμπιακός, αλλά υπάρχει και η Γιουβέντους”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε ότι δεν υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να παίξει με τον Ολυμπιακό, αλλά προς το παρόν υπογράμμισε ότι είναι προσηλωμένος στην ομάδα του. “Αν τον θέλετε θα σας κοστίσει”, δήλωσε ο Δημήτρης Μπάκος.

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη αισθάνεται ο 18χρονος ποδοσφαιριστή, ο οποίος μίλησε στο contra.gr.

“Είναι πολύ τιμητικό να ακούς καλά λόγια από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε αυτή. Υπάρχει ενδιαφέρον για μένα και από τη Γιουβέντους και πραγματικά δεν ξέρω τι να σας πω. Είναι μεγάλη πρόκληση το εξωτερικό όπου έχεις τη δυνατότητα να εξελιχθείς”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Φορτούνης και πρόσθεσε: “Αυτή τη στιγμή είμαι προσηλωμένος στον Αστέρα Τρίπολης και στο στόχο της αποφυγής του υποβιβασμού. Δεν θέλω να φύγω τώρα, αλλά να μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν για να πάρω κι άλλα παιχνίδια στα πόδια μου και να βοηθήσω τον Αστέρα. Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω ότι την Κυριακή που ήταν ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη δεν με πλησίασε κανείς”.

Μαρινάκης: Σύντομα μπορεί να είναι κοντά μας ο Φορτούνης!

Εν τω μεταξύ, ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα της Τρίπολης «arcadiasports.gr» και υπογράμμισε ότι αν ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει το νεαρό μεσοεπιθετικό, πρέπει να πληρώσει και το ανάλογο κόστος:

«Εντάξει, τον θέλει ο Ολυμπιακός και επιμένουν! Σας το είχα ξαναπεί, όμως, στο arcadia-sports, ότι ο Φορτούνης είναι ακριβός. Σήμερα λοιπόν σας λέω ότι για να τον πάρει ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να πληρώσει ακριβά. Εμείς έχουμε πέντε χρόνια συμβόλαιο με το Φορτούνη και περιμένουμε να τον δούμε να δίνει ακόμα περισσότερα στην ομάδα. Αυτά που σας λέω, είναι η πραγματικότητα και ο Αστέρας δεν έπαιξε κανένα παιχνίδι εντυπώσεων, ούτε πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία», κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε